ESSENCE!  SPREAD THE MAGIC!
2019. december 09. írta: persica

ESSENCE! SPREAD THE MAGIC!

A legtöbb ember számára az arcápolás már régóta része a reggeli és esti rutinnak. A kezekről azonban hajlamosak vagyunk elfeledkezni. De a kiegészítőknek és a körömlakkoknak köszönhetően a kezek sokszor vonzzák a tekintetet, sokat elárulnak rólunk és gyakran még döntő tényezők is az első benyomás szempontjából, amikor valakivel megismerkedünk.

Különösen az őszi és téli hónapokban kellő figyelmet kell fordítaniuk rájuk, hogy ne repedezzenek és szárazodjanak ki. Tehát a hidratáló kézkrémek rendkívül fontosak a mindennapokban.

Az új essence “spread the magic!” hidratáló kézkrém Trendkiadás, mely már kapható a dm drogériákban, három krémet tartalmaz izgalmas csomagolásban.

A mini kézkrémek kényeztetik a száraz kezeket és finom illatúak. 

spread the magic! hidratáló kézkrém szett

Mondj búcsút a száraz kezeknek, melyek inkább kesztyűben vagy pulóver újban bújnának el. Az ápolt és illatos kéz a trendi! Az új essence szett három különböző illatú, praktikus formájú krémet tartalmaz. Minden változat shea vajjal, kókusz olajjal, mandulaolajjal és E-vitaminnal dúsított, intenzív ápolást és nedvességet biztosít a téli száraz kezeknek, emelett gyorsan beszívódik. Mennyei illatai- friss pamut, virág vagy méz – kényeztetnek minket. Nem csak a saját kezed fogja imádni ezt a krémet, de tökéletes Karácsonyi ajándék is lehet szeretteidnek.

A professzionális sminkecset a fantasztikus megjelenés alapja! Mivel nem csak az alapozó, a bronzosító vagy a highligter elengedhetetlen része a sminkelésnek, hanem a kiegészítők is, melyekkel a terméket felvihetjük arcunkra és könnyedén eldolgozhatjuk. 

Legyen szó alapozásról, kontúrozásról vagy szem smink készításéről - minden technikához a megfelelő ecsetre van szükség. Ezért az essence egy nagyon különleges Trendkiadással készül nektek, melyet megvásárolhattok a dm drogériákban: az új “spread the magic!” ecsetkészlet hat ecsete garatálja az egyedi és lélegzetelállító megjelenést. 

A legjobb: a szetthez egy partikus ecsettartó táska is tartozik, melyet nagyszerű, karácsonyi hangulatú csomaglással díszítettünk- ideális Mikulás vagy Karácsonyi ajándéknak minden smink rajongó számára! 

spread the magic! ecset szett

Vigyázz, kész, varázslat! Az új ecsetkészlet minden szükséges escetet tartalmaz, ami egy káprázatos és inspiráló megjelenéshez szükséges - a klasszikus púdertől a highlighter, a pirosító, a szemhéjpúder, az árnyékoló és a duó szemöldök ecsetig.

Mind a hat mesterséges sörtéjű és vegán. További előny: az elegáns ecset táskának köszönhetően a fésülködő asztalunkat is díszíti, illetve redezetté varázsolja. A készlet tökéletes akkor is, ha rohanunk, hiszen az ecsetek könnyen tárolhatók, és bárhová magunkkal vihetjük őket. Tipp: a „spread the magic!” ecsetkészlet különleges ajándék lehet Karácsonyra elbűvölő cukorkacsomagolásnak köszönhetően - és biztos, hogy minden beauty szerelmesnek örömet csal az arcára.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4515345004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása