GLITTERHOLIC – hogy az év végén is ragyogj
2019. december 09. írta: persica

GLITTERHOLIC – hogy az év végén is ragyogj

Decemberben újra itt az ideje, hogy úgy ragyogjunk, mint a csillagok! A smink szempontjából nincs olyan, hogy túl sok csillám.

A Limitált kiadású "GLITTERHOLIC" trendkiadás káprázatos megjelenést biztosít: a különféle hatású, tökéletes színekben pompázó Glitter ajkakrúzsok, szemhéjpúder paletták és highlighterek elérhetők lesznek bizonyos DM üzletekben.

Ezzel a kollekcióval igazán egyedi megjelenést érhetünk el a Karácsonyi partin vagy a Szilveszteri bulin. Mindegy, hogy melyik ragyogó stílust választjuk, a CATRICE segítségével minden beauty kedvelőnek garantált az igazi “Glitterholic” megjelenés. 

De ez még nem minden: a kiváló minőségű csillogó csomagolás biztos felkelti majd a figyelmed!

HIGHLIGHTER TRIO

A lágy ragyogás hangulatában? A selymes textúrájú, három gyémánt alakú highlighterel kiemelhetjük az arc egyes részeit de akár átfogó ragyogást is létrehozhatunk. A tökéletes trió palettával káprázatos búcsút vehetünk az évtől!

SZEMHÉJPÚDER PALETTA

Vonzó megjelenés? Miért ne? Két erősen pigmentált szemhéjpúder paletta, melyek kilenc harmonikus árnyalattal biztosítják a tökéletes wow hatású megjelenést a partira. A púder textúrájú Glitterholic szemhéjpúder palettákkal – a matt, a metál, a finoman csillogótól az extémen ragyogó befejezésig- intenzív, de akár lágy hatású végeredményt is elérhetünk.

Az integrált tükör segítségével azonnal megcsodálhatjuk sminkünket, vagy akár útközben is frissíthetjük.

GLITTER AJAKRÚZS

A rendkívüli rúzzsal a szilveszteri csók minden bizonnyal az est fénypontja lesz. A három intenzív árnyalatú, csillogó végeredményű ajakrúzs igazán vonzóvá varázsolja az ajkakat. Krémes textúrájának köszönhetően a Glitter Lips ajakrúzs különösen kellemes érzetet nyújt az érzékeny ajkaknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6715344978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása