MEGÉRKEZETT A LEGO® TECHNIC™ TOP GEAR RALLYAUTÓ
2019. december 09. írta: persica

MEGÉRKEZETT A LEGO® TECHNIC™ TOP GEAR RALLYAUTÓ

A LEGO és a Top Gear első közös járgánya az LA Auto Show-n mutatkozott be

A LEGO Csoport bemutatta a legelső, a BBC Studios-zal közösen megálmodott LEGO® Technic™ Top Gear szettet. Az új, applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautó egy hamisítatlan GT rallyautó, ami 2019. december 26-tól érhető el, és 9 éven felüli rajongóknak ajánlott.

A LEGO Technic dizájnerek összefogtak a BBC Top Gear csapatával, és együtt tervezték meg a jármű testét és a hozzátartozó matricákat, hogy egy különösen valósághű és gyors versenyautót alkossanak, amit szívesen megépítenek otthon a rajongók.

A modellt a LEGO Technic CONTROL+ applikációval lehet távolról irányítani, aminek olyan funkciói vannak, mint a kormányzás, a multi-touch irányítás és a sebességmérő, továbbá különböző kihívások és jutalmak érhetők el, hogy még izgalmasabb és lebilincselőbb legyen a játékélmény. A rallyautót egy nagy motor, egy XL-es motor és egy Bluetooth vezérlésű okosközpont teszi teljessé. 

„Izgalmas volt együttműködni a LEGO Technic csapatával, ez a projekt egy nagyon természetes kapcsolódási pont a Top Gear márka számára. A LEGO Technic Top Gear Rallyautó a LEGO és a BBC Studios csapat többhónapos kemény munkájának az eredménye, és már alig várjuk, hogy hamarosan a polcokon is viszontláthassuk” – mondta Jason Easy, a BBC Studios licenszekkel foglalkozó igazgatója.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk az applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautót. Ez a modell kihívásokkal teli építési élményt kínál a 9+-os korosztály számára, akik szeretik a valósághű játékot és érdeklődnek a dolgok működése iránt. A CONTROL+ applikáció a különböző játékmódokkal és változatos kihívásokkal kiterjesztett játékélményt nyújt” – tette hozzá Niels Henrik Horsted, a LEGO Technic marketingigazgatója. 

Érdekességek:

LEGO Technic Top Gear applikációval irányítható rallyautó.

Legelső LEGO Technic szett, amelyet a BBC Studios-zal közösen terveztek. 463 LEGO darabból áll

A modell 1 nagy motort, 1 XL motort és 1 Bluetooth okosközpontot tartalmaz

Távirányítás a LEGO Technic CONTROL+ applikációval

A termék 2019. december 26-tól érhető el világszerte

LEGO Technic CONTROL+ funkciók:

Vezetés előre és hátra, és kormányzás a CONTROL+ applikációval

Multi-touch vezérlés

Sebességmérő

Kihívások és jutalmak

Inspiráló bemutató videók

A LEGO TECHNIC CONTROL+ applikáció letölthető az App Store-ból vagy a Google Playből

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.

LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra.

A Top Gearről

A Top Gear a világ legnagyobb és legrégebben futó autós szórakoztató műsora, amely 42 éves múltjával, körülbelül 350 milliós nézőközöségével több mint 200 területen egyben a világ egyik legnézettebb tényszerű TV-műsora. A legújabb Top Gear sorozat Andrew 'Freddie' Flintoff, Paddy McGuinness és Chris Harris szereplésével messze az elmúlt évek legjobban teljesítő sorozata, ezáltal a BBC TWO eddigi legnagyobb show-ja 2019-ben. 

A Top Gear márka a fogyasztói termékek területén is bizonyított: a világ legnagyobb havi autómagazinja, valamint DVD-i, könyvei és játékai mellett a Top Gear weboldal havonta 4,5 millió egyedi felhasználót vonz. A Top Gear közösségi médiaplatformjai között szerepelnek a YouTube profiljai 2,2 milliárd videómegtekintéssel és 6,7 millió előfizetővel, a globális Facebook oldala 21 millió rajongóval, a Twitter 2 millió követővel és az Instagram 3,5 millióval, amely a leggyorsabban növekvő közösségi média profilja. 

A BBC Studiosról

A globális tartalomszolgáltató társaság, a BBC Studios, a BBC Group kereskedelmi leányvállalata, amelynek középpontjában a brit kreativitás áll. A BBC Worldwide és a BBC Studios egyesülésével 2018 áprilisában alakult szervezet magában foglalja a tartalomfinanszírozást, a fejlesztést, a gyártást, az értékesítést, a márkázott szolgáltatásokat és az egyéb kiszolgáló egységeket. A BBC Studios díjnyertes brit programjai nemzetközileg elismertek és a műfajok és specialitások széles skáláján mozognak. Világszerte 22 piacon vannak irodái, köztük hét gyártási bázissal az Egyesült Királyságban, valamint további gyártási bázisokkal és partnerségekkel a világ további kilenc országában. A cég, amely évente 2500 óra tartalmat készít, a brit kreativitás hírnöke világszerte, és az Egyesült Királyság független szektorának elkötelezett partnere. A BBC Studios árbevétele 1,4 milliárd font, ebből évente körülbelül 200 millió font visszaszáll a BBC Csoporthoz, ezáltal kiegészítve a BBC licencdíját és javítva a brit közönség számára szánt programokat.

bbcstudios.com

twitter.com/bbcstudios

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr415344852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása