Rázd fel a karácsonyi bulit a VAN GRAAF-fal!
2019. december 09. írta: persica

Rázd fel a karácsonyi bulit a VAN GRAAF-fal!

A VAN GRAAF-ot idén igazán átjárja az ünnepi hangulat: nemcsak a közelgő karácsonyra és szilveszterre készülünk, hanem a 10. születésnapunkra is! Ünnepelni pedig együtt a legjobb, így hoztunk 4 tippet a közelgő buliszezonra!

Ünnepelj bőrben!

2019 kedvencei a bőr és bőrhatású anyagok. Bátran viseljünk karácsonykor is bőrnadrágot akár egy csillámló felsővel, és klasszikus szabású alkalmi ruhánkat is feldobhatja egy rafinált bőr részlet.

Határtalan csillogás

Mindent szabad ami csillámlik és ragyog! Akár tetőtől-talpig szeretnénk tündökölni, akár csak egy kis extra fényt adnánk outfitünknek, a VAN GRAAF kollekciójában mindent megtalálunk!

Melegen és stílusosan

A kabát ünnepi szettünk fontos része: lehet hab a tortán, de akár könnyen el is ronthatja gondosan megkomponált szerelésünket. Válasszunk hosszabb fazont, így nem lóg ki a ruhánk alja és melegen tart minket a fagyos éjszakában!

Kiegészítjük egymást

Ha már megvan a kiszemelt összeállítás, térjünk ki a részletekre is! Egy fekete clutch bag arany részletekkel sikkes ünnepi kiegészítő lehet, amit az újévben is  bátran használhatunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4515344944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása