Karácsonyi AVON ajándék tippek
2019. december 19. írta: persica

Karácsonyi AVON ajándék tippek

Az adventi időszak közeledtével, elönt bennünket az ünnepi pánik, a karácsonyi sürgés-forgás és izgalom. Annak érdekében, hogy legalább az ajándékok miatt ne kelljen aggódnunk, az AVON ajándékbazárban összegyűjtött néhány tippet, hogy mindenki számára megtalálhassuk a legpompásabb meglepetést - legyen szó szüleinkről, testvéreinkről, párunkról, gondoskodó nagyszüleinkről, vagy izgatott gyermekekről. Szerezzük be egyszerűen a csodás ajándékokat szeretteink számára, és koncentráljunk a meghitt pillanatokra, hagyjuk, hogy a Karácsony békés szelleme átjárja lelkünket.

A hölgyek számára tökéletes meglepetés lehet az AVON egyik legkülönlegesebb termékcsaládjából összeállított Distillery ajándékszett, amely igazán természetközelivé varázsolja az arcápolási pillanatokat. A Maxima for Her parfüm kellemes illatával beragyoghatják az ünnepi estéket, és erőt meríthetnek a szilveszteri partihoz. Az AVON True kontúrpalettával pedig igazán tündöklőnek érezhetik megjelenésüket, önfeledten merülhetnek bele a karácsonyi fények elbűvölő színeibe.

A fiatal lányok arcára is könnyedén mosolyt varázsolhatunk AVON különlegességekkel. A mark. Playbook sminkpalettával bármelyik sminkrajongót levehetjük a lábáról, és egyben kollekciójuk ékköve lehet. Mivel tudjuk, hogy rúzsból sosem elég, ezért biztosan örömet szerezhetünk a mark. Epic Lip rúzs púderrel, amely intenzíven pigmentált és extrém tartós, így tökéletes választás lehet akár már a szilveszteri bulikhoz. Barátnőnket vagy testvérünket meglephetjük a Senses Festive Wishes Fűszeres áfonya és narancs vagy Édes vaníliás cukor habfürdővel is, amelyek finom illattal habosítják meg estéiket, ezzel tökéletes feltöltődést biztosítva az újévhez.

Az urak számára is készül az AVON különleges ajándékötletekkel. A Maxime for Him kölnivel lehengerlő férfiasságot áraszthatnak magukból az erősebbik nem képviselői, amellyel belophatják magukat szeretett hölgyük szívébe. A Full Speed Turbo Care borotválkozó zselé és Full Speed Turbo szakállápoló olaj szintén remekül mutathatnak a fa alatt, nagy örömet okozhatnak a borotválkozás és szakállápolás szerelmeseinek.

A kislányok és kisfiúk öröme is garantált az AVON karácsonyi szettjeivel. A kis királylányok Szentestéjét a Jégvarázs 2. ajándékszettel és sellők ihlette Színátmenetes hajkefével tehetjük varázslatossá, míg a kis srácoknak Marvel szettel kedveskedhetünk. A Karácsony örömteli gyerekzsivajjal a legszebb.

A bűbájos nagymamákról sem feledkezhetünk meg, akik gondoskodásukkal és szeretetükkel ünnepé teszik minden napunkat az év során. Örvendeztessük meg őket is karácsony alkalmával, háláljuk meg egész éves fáradozásaikat. A Senses Festive Wishes tusfürdő édes alma és fahéj illattal igazán nyugtatóvá varázsolja az esti fürdőzést, a Planet Spa Aromatherapy Beauty Sleep párnára fújható permet pedig biztosítja a pihentető alvást számukra, hogy karácsony másnapján is elkényeztethessenek bennünket.

További ajándékötleteket az aktuális AVON katalógusban és a www.avononline.hu weboldalon találhatunk.

Az AVON-ról

Az AVON már több mint 130 éve kiáll a szépség, az innováció a pozitív gondolkodás, és mindenekelőtt a nők mellett. Az AVON portfóliójába tartoznak az olyan jól ismert és közkedvelt márkák, mint az ANEW, Avon Color, Avon Care, Skin-So-Soft és az Advance Techniques. Az Avon termékeket a vállalat közel 6 millió aktív, független tanácsadón keresztül értékesíti. Tudj meg többet az Avon-ról és a termékeiről a www.avon.hu oldalon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr315358888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása