AVON mark. Show Glow kollekció
2020. január 07. írta: persica

AVON mark. Show Glow kollekció

Rivaldafényben a csillogás

Csempésszünk egy kis extra fényt a hideg időbe, ragyogjuk be a téli szürkeséget az Avon mark. Show Glow kollekciójával. A fényes és csillogó új sminktermékek csodás külsőt varázsolnak nekünk, rivaldafényben pompázhatunk velük. Merüljünk el a csillámok között, ragyogjuk be az újévet és legyünk elbűvölőek a téli komorságban is.

Az Avon mark. Show Glow highlighter púder ragyogó színeivel frissebbé és fiatalosabbá varázsolhatjuk orcánkat. Üde árnyalataival bőrünk élettel telinek hat, arcunk sugárzóan ragyogóvá válik. Ez a tégelybe zárt csoda két gyönyörű színváltozatban kápráztat el bennünket, amelyeknek senki sem tud majd ellenállni.

Orcánk után szemhéjunkat is csillogásba öltöztethetjük az Avon mark. Show Glow kétvégű szemfestékeivel. Bámulatosan csillogó formulák, intenzív és krémes színek alkotják az új, két színnel kápráztató szemfestékeket, amelyek egyik végükön applikátor, másik végükön ceruza formát öltve segítik szemsminkünk egyszerű felvitelét. A kontrasztos, de mégis csodásan harmonizáló színekkel igazán látványos szemsminket készíthetünk magunknak, beragyogva az egész éjszakát.

Az Avon mark. Show Glow kollekció Holochrom ajakfényei ajkaink csillogásáról is gondoskodnak. A holografikusan ragyogó ajakfényekkel pillanatok alatt a figyelem középpontjába kerülhetünk, fémesen tündöklő árnyalatokba burkolózva élvezhetjük az elismerő pillantásokat.

A kollekció egyik legkülönlegesebb darabja az Avon mark. Glitter Flix csillogó stift, amely tündéri ragyogást kölcsönöz bőrünknek. A gyöngyházfényű, mesésen krémes formula praktikusan használható stiftes kiszerelésben kápráztat el bennünket, amely könnyed felvitelt biztosít, akár szemhéjunkat díszítjük vele, akár orcánkon használjuk highlighterként.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9715397362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása