Több, mint 20 vadiúj LUSH testpermet
2020. január 15. írta: persica

Több, mint 20 vadiúj LUSH testpermet

A LUSH bemutatja a legnagyobb testpermet kollekcióját, mely online és az üzletekben is megvásárolható! 

December 24-én jelent meg több, mint 15 frissítő testpermetünk kizárólag online!  Ezek a #LushLabs újdonságok január 10-étől már üzleteinkben is elérhetőek, így bárki megkaparinthatja kedvenc illatát.

(A boltok készlete eltérhet.)

A kollekció darabjait a #LushCommunity inspirálta. A kiválasztott illatokat közösségi szavazatok és korábbi kérések alapján válogattuk. 

“Mindig szeretnénk kielégíteni a vásárlók igényeit, hallani arról, hogy mit is szeretnek igazán és mi kevésbé népszerű termék.  Így jön képbe a #LushLabs és a közösségi kedvencek. Időről időre megkérdezzük a nagyközönséget kedvenc illataikról és preferenciáikról, amiket rengeteg új módon próbálunk ki.

- Emma Dick, Lush Perfumist 

A teljes kollekcióban megtalálhatóak már ismert illatok: Dirty, Dads Garden, Rose Jam és Twilight, illetve 21 debütáló újdonság: Avocado Co-Wash, Calacas, Coco Loco, Comforter, Groovy Kind of Love, Honey I Washed The Kids, Jungle, Let The Good Times Roll, Roller, Sex Bomb, So White, Tramp, Big, Flying Fox, Guardians of the Forest, Plum Rain, Sakura, Think Pink, Yoga Bomb, Yuzu and Cocoa és Turmeric Latte

#LushLabs kedvenc:
 
Turmeric Latte… Minden egyes fújás a kedvenc kávézód legfinomabb illatait juttatja eszedbe. Burkolózz a benzoégyanta, a selymes vanília és az édes tonka fűszeres melegségébe, ha szívet melengető illatra vágysz.

Dirty… Az üdítő fodormenta, az erősítő szantálfa és a gyógynövény-illóolajok tutira megadják a kezdő lökést a naphoz. A fodormenta frissít és életre kelt, tisztítja az elmét és hűsíti a bőrt, míg a gyengéd levendula és szantálfa fás alapot ad az illatnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr515411796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása