110 éves az Old Trafford
2020. január 27. írta: persica

110 éves az Old Trafford

Ennek alkalmából az ikonikus stadion saját LEGO® szettet kap

A Manchester United rajongók most először megépíthetik és polcukra tehetik az Álmok Színházának különleges és valósághű LEGO® mását

Mostantól mind a Manchester United, mind pedig a LEGO® rajongók kockáról kockára megépíthetik az Old Traffordot. A 3898 elemből álló LEGO Creator Expert modell látványos tisztelgés a futball egyik legikonikusabb stadionja előtt. Igazi gyűjtői darab, melynek központi hely jár otthon vagy az irodai polcon.

A készlet a labdarúgás iránti szenvedély előtt tiszteleg, amiben a szurkolók világszerte osztoznak, különös tekintettel a Manchester United rajongókra. Az elsősorban a tizenhat éves, és annál idősebb korosztály számára tervezett Old Trafford LEGO szettet a részletekre fordított nagy figyelem teszi igazán különlegessé. Az 1:600 méretarányú másolat több, a valódival megegyező részletet is megjelenít, többek között a United Trinity szobrot és a München emlékórát.

A szett elhozza az Old Traffordot a Manchester United 659 millió rajongójának otthonába, beleértve azokat is, akiknek még nem volt lehetőségük személyesen eljutni a stadionba.

„Az Old Trafford stadionunk éppen olyan ikonikus, mint maga a Manchester United, és büszkék vagyunk rá, hogy LEGO formában kel életre. Úgy gondolom, hogy élete során valamikor mindenki játszott LEGO kockákkal, mégis lenyűgöző látni, hogy a LEGO tervezők milyen részletgazdagsággal alkották újra az épületet. Biztosak vagyunk benne, hogy mind a Manchester United szurkolók, mind a LEGO rajongók körében nagyon népszerű lesz” – mondta Sean Jefferson, a Manchester United együttműködésekért felelős igazgatója.

Ennek a szettnek a megépítése igazi nosztalgikus élmény a Manchester United rajongók számára, míg a LEGO kedvelőknek szintén örömteli építési élményt kínál. Az építési útmutató egyaránt tartalmaz információkat a stadionról, annak gazdag örökségéről és történetéről, valamint azokról a tervezőkről, akik életre keltették ezt a szettet.

„Az Old Trafford LEGO kockákból való megalkotása hatalmas tervezői kihívást jelentett a csapat számára, és nem is lehetnénk elégedettebbek az eredménnyel. A 110 éves stadion számos fontos helyszínt, sajátosságot és elmesélendő történetet nyújtott a modell megalkotása során. Izgatottak vagyunk, hogy a rajongóink az építés során megismerhetik ezeket a történeteket és megtapasztalhatják ezt a részletgazdagságot, majd pedig büszkén kiállíthatják ezt az ikonikus stadiont” – mondta Michael Psiaki, LEGO mestertervező.

A készlet a LEGO VIP tagok számára a megjelenés időpontjától, 2020. január 16-ától közvetlenül elérhető lesz a LEGO üzletekben és a www.LEGO.com/Old-Trafford oldalon, a széles közönség pedig 2020. február elsejétől szerezheti meg, még időben a stadion 110. évfordulója előtt.

A Manchester Unitedről

A Manchester United a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportklubja, amely a Föld egyik legnépszerűbb látványsportját játssza. 141 éves örökségünk során 66 trófeát nyertünk, amely lehetővé tette számunkra, hogy a világ egyik vezető sportmárkáját és világszerte 1,1 milliárd rajongót és követőt számláló közösségét építsük fel. A Manchester United hatalmas és szenvedélyes közösségén keresztül világszerte, különböző forrásokból származó jelentős jövedelemre tesz szert, beleértve a szponzorációkat, merchandisingot, terméklicenszt, új média és mobil megoldásokat, közvetítésekből és meccsnapokból származó bevételeket.

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.

LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7715430126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása