Termékvisszahívás!
2020. január 27. írta: persica

Termékvisszahívás!

A dm elővigyázatosságból visszahívja az Alverde Baba testápoló lotion-t, bio sheavajjal és bio kamillakivonattal

A dm lejárati időtől függetlenül, elővigyázatosságból visszavonja a Alverde Baba testápoló lotion-t, bio sheavajjal és bio kamillakivonattal.  A visszahívás oka, hogy nem kizárható, hogy a termékben elvétve élesztőgomba található. Az egészségre gyakorolt hatás valószínűsége nagyon alacsony, használata azonban érzékeny felhasználóknál esetlegesen gyulladást okozhat. A termék kisbabák számára készült, ezért is döntött a dm az elővigyázatosságból történő kivonásról.

Arra kérjük, hogy a terméket ne használják, és mind bontott, mind bontatlan csomagolásban vigyék vissza a dm üzletekbe, ahol az árát azonnal visszafizetjük.

Számunkra termékeink minősége a legfontosabb. Sajnáljuk az esetet és elnézést kérünk az abból adódó kellemetlenségekért.

További kérdések esetén a dm Kft. Ügyfélszolgálata áll rendelkezésre:

Tel.: 06 80/368-386 (H-Cs 9:00-16:30, P 9:00-15:00)

E-mail: ugyfelszolgalat@dm.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7215430274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása