Házasságkötés Valentin-napon?
2020. január 31. írta: persica

Házasságkötés Valentin-napon?

Az Avalon Parkban ez is lehetséges

A miskolctapolcai Avalon Park fennállása óta számos eljegyzésnek, házasságkötésnek és nászútnak adott már otthont. A szálloda idén Valentin-nap alkalmából nem mindennapi lehetőséget kínál a szerelmesek számára, február 14-én ugyanis hosszas előkészületek nélkül, jelképesen egybekelhetnek a Bükk szívében – így a romantikus vacsora akár egy személyre szabott rapid esküvői ceremóniával is kiegészülhet.

Érdekes megfigyelni, hogy a korábbi csökkenő tendenciát követően 2010-től kezdve évről-évre növekszik a házasságkötések száma, a tavaly január-augusztusi időszakban kötött házasságok száma például 29 éves rekordot döntött ilyen tekintetben. Egyre többen szeretnék hivatalosan is összekötni életüket, és ezzel kifejezni elköteleződésüket. Éppen ezért, a szerelmesek napján az Avalon Parkban a romantikus hangulatú kikapcsolódás mellett a különleges élményeké a főszerep. 

A nemzetközi díjnyertes Avalon SPA-ban páros masszázzsal, a HELL Kartban pedig – egy futam vásárlása esetén – ajándék versenykörrel ünnepelhetik kapcsolatukat a párok. Ezen felül, az Avalon Sörkert igazán különleges programot kínál, február 14-én 17:00 és 22:00 óra között – jelképesen – akár össze is lehet házasodni a helyszínen. A rapid esküvő során a korábbi évek Mikulás műsorában is szereplő Legnagyobb Showman adja össze az arát és a vőlegényt, akik előzetes jelentkezés esetén személyre szabott ceremóniában részesülnek. A rendhagyó házasságkötésről emléklapot kap az ifjú pár és természetesen egy fotóval is megörökíthetik a pillanatot, hogy a nem mindennapi nász szívmelengető, örök emlék maradhasson.

Amennyiben frappáns, mégis kedves ajándékon törjük a fejünket, a Valentin-napi hétvége tökéletes választás lehet. Az esküvő ingyenes a Sörkert vendégei számára, ráadásul szabad időpont függvényében akár a helyszínen is lehet jelentkezni. Az egyedi szertartáson való részvételért nem is kell mást tenni, mint február 12-ig néhány általános kérdést megválaszolni.

A kérdések az Avalon Park weboldalán (https://avalonpark.hu/aktualitasok/valentin-napi-rapid-eskuvo-az-avalon-sorkertben) találhatóak, amelyre a válaszokat az info@avalonpark.hu e-mail címre várják a szervezők.

Legyen ez a nap más, mint a többi, ünnepeljük együtt a virágzó és örök kapcsolatokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6615449036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása