CATRICE 2020
2020. február 05. írta: persica

CATRICE 2020

NATURAL PERFECTION & INGREDIENTS

Az egyéniségek egyedi szépségének hangsúlyozásához a CATRICE a következő szezonban a NATURAL PERFECTION & INGREDIENTS trendre támaszkodik, és olyan termékeket mutat be, amelyek segítik minden beauty szerelmesnek kiemelni a természetes szépségét.

A STRONG PERFORMANCE stílus olyan termékeket kínál, amelyek minden élethelyzetben verhetetlen hosszantartó hatással és nagy hatékonysággal biztosan ellenállnak minden kihívásnak.

A CATRICE emellett a SURPRISE EFFECTS & COLOURS & FINISHES trendet kínálja azok számára, akik szeretik a meglepő, nem mindennapi szépséghíreket.

Természetes szépség,Teljesítmény és Beauty újdonságok– a CATRICE-től.

INSTANT AWAKE KORREKTOR: Mi a szépség titok a szem alatti nem kívánt sötét karikák elleni küzdelemben és a friss megjelenés érdekében? Az Instant Awake korrektor! Közepes fedésének és könnyű, építhető textúrájának köszönhetően friss, üde megjelenést és sima, de természetes matt végeredményt kínál. A kiváló minőségű, tápláló összetevők hidratáló hatásúak, garantálják a ráncok eltüntetését és láthatóan csökkentik a kis szarkalábakat. A puha szivacsos applikátor lehetővé teszi a pontos alkalmazást a szem belső szemzugában is. A wake-up hero-nk három árnyalatban kapható – használjuk reggeli vagy nap közbeni felfrissítéshez.

Manapság a belső és külső természetesség a beauty-hitvallásunk. Végül is a belső szépségünk a külső megjelenésünkön is tükröződik - így nincs szükségünk több réteg sminkre. A megfelelő beauty kiegészítőkkel természetes módon emelhetjük ki egyéni szépségünket anélkül, hogy látszódna, hogy ki vagyunk sminkelve. Azonnali természetes tökéletességért.

PRIME AND FINE ANTI-RED PRIMER: A sokak által kedvelt kender régóta aktív ápolási alkotóelem pozitív tulajdonságai miatt: ismert a bőrnyugtató hatásáról és segít a bőrpirosság eltüntetésében is. Az új kenderolajjal dúsított Prime and Fine Anti-Red Primer ideális az alapozás előtt. Zöld árnyalatának köszönhetően semlegesíti a vöröses bőrfelületeket, emellett a kenderolaj kiegyenlíti a szabálytalanságokat is. A primer könnyen felvihető, hidratál és könnyű, de tápláló textúrájának köszönhetően kellemes viseletet nyújt.

HYDRO PLUMPING SZÉRUM: A bőrápolás és a smink fanatikusok tudják: a bőrápolás az első lépés a szebb arcbőr eléréséhez. Megteremti az alapot és előkészíti a bőrt a tökéletes sminkhez. A Catrice az első, sminkelés előtt használandó bőrápoló termékével, a Hydro Plumping szérummal, most kibővíti kínálatát. A Hydro Plumping szérum fő alkotóelemei a 1,5 százalékos hialuronsav, amely hidratálja és szemmel láthatóan dúsítja a bőrt, valamint a pantenol, amely nyugtató hatású. Vigyünk fel két csepp átlátszó szérumot a megtisztított arcra reggel és este, és óvatosan masszírozzuk be a bőrbe – a kellemes érzésű, egészséges megjelenésű, üde arc érdekében.

99% NATURAL ALAPLAKK: Még több móka garantált a 99% Natural Alaplakkal. A 99% -ban természetes alapanyagokból készült Alaplakk mindössze három összetevőt tartalmaz: vizet, sellakot és organikus alkoholt. Ez védi a körmöket és biztosítja a csodálatosan sima körömfelületet, így megfelelően felkészíthetjük a választott körömlakkra. Mindezek a tipikus oldószeres szag nélkül. Az alaplakk megakadályozza a köröm elszíneződését és meghosszabbítja a körömlakk tartósságát. Egyszerűen vigyünk fel egy vékony réteget és hagyjuk megszáradni.

Az erős nők olyan autentikus kozmetikai termékeket akarnak, amelyek gyorsan és egyszerűen használhatók, kivételes eredményeket mutatnak, és a lehető leghosszabb ideig tartó hatást biztosítanak. Röviden, minden helyzetben támaszkodhatnak rájuk. Legyen szó üzleti találkozóról vagy randiról, a legjobb, ha a smink gyors, egyszerű és hosszantartó. Egyre több textúrát dúsítanak teljesítmény és a hatásfokozó összetevőkkel, amelyek tartóssá és táplálóvá varázsolják a termékeket. Ellenállnak a környezeti hatásoknak, vagy gyorsabban száradnak mint valaha. Ez nemcsak szebbé teszi az életet, hanem könnyebbé is.

ICONAILS GÉL KÖRÖMLAKK TALÁLD MEG A TÖKÉLETES „PIROSAT“

A trendi színek jönnek és mennek, de egy árnyalat mindig örök lesz: a piros. Most te is megtalálhatod a hozzád tökéletesen passzoló árnyalatot az ICONails géllakk “Találd meg a tökéletes PIROSAT” promóciójának segítségével. A már meglévő ICONalis szortimentben lévő 3 piros árnyalatot most 2 új tónussal egészítjük ki. Így a melegtől a hűvösig a semlegesen át mindenki megtalálhatja a bőr tónusának legmegfelelőbb piros árnyalatot. #diversityinbeauty

5 IN 1 SETTING PÚDER: Sokoldalúság: Ez az abszolút nagy teljesítményű púder mattítja a bőrt és fixálja a sminket is. Nem számít, ha a napsütésben ebédelünk vagy sellőként úszunk a vízben a nyári szünetben, vagy csak a mindennapjainkat éljük- a préselt, színtelen púder víz- és izzadásálló, 10 faktoros napvédővel védi a bőrt. Tökéletes társ a reggeli szépségrutinban vagy akár könnyedén felkaphatjuk és magunkkal is vihetjük. Bármilyen kihívást képes kezelni az 5 in 1 erejének köszönhetően.

LASHES TO KILL SEXY VOLUME SZEMPILLASPIRÁL: Drámai szempillák egyetlen réteggel? Nem probléma az új Lashes To Kill Sexy Volume szempillaspirállal. A homokóra alakú rostkefe még a legfinomabb szempillákat is befedi, azonnali dús hatást kínál és könnyen kezelhető. A mély fekete textúra a szempillák hosszúságát és dús hatását biztosítja, egyetlen mozdulattal.

BRUSH INK TATTOO SZEMHÉJTUS- VÍZÁLLÓ: A Brush Ink Tattoo Vízálló Szemhéjtus hegye mesterpontosságú: több mint 270 szálnak köszönhetően rendkívül precízen csúszik a szempillatő mentén. A szuper rugalmas tusheggyel mélyfekete, finom, egyenletes, de akár drámai tusvonalakat is létrehozhatunk egyetlen mozdulattal, mely egész nap tartó hatást ígér.

LIQUID SZEMHÉJFESTÉK-VÍZÁLLÓ: Az új, Liquid Vízálló Szemhéjfestékkel most másodpercek alatt, egyetlen mozdulattal minden eddiginél könnyebb a folyékony szemfestékek felvitele és árnyalása. A divatos árnyalatok hosszantartó és vízálló textúrája nem gyűlik össze a szemredőkbe. Matt, gyöngyházfényű és fémes hatásokkal egész nap ragyogó szemeket biztosítanak.

PRO NEXT-GEN NUDES & PRO NEON EARTH SLIM SZEMHÉJPÚDER PALETTA: A szemsmink elkészítésére, ahogy a profi sminkesek is csinálják, speciális készségekre van szükség? A kiváló minőségű, papírcsomagolású kétféle luxus CATRICE Pro szemhéjpúder palettával garantáljuk a profi megjelenést! Mindkét palettán 14 magasan pigmentált, intenzív árnyalatú, kiváló minőségű szemhéjfesték található. Akár nappali, finom, nőies megjelenés, akár rendkívüli, figyelemfelkeltő smink - a szemhéjpúderek könnyen keverhetők, varázslatos, különböző hatású felülettel rendelkeznek és sokféle szemsmink stílusra ösztönöznek. A Next-Gen Nudes Paletta rózsás nude színei, valamint a Neon Earth Paletta földes és narancssárga árnyalatai a matt hatástól a fémes csillogásig terjednek.

THE DRY ROSÉ & SMART BEIGE COLLECTION SZEMHÉJPÚDER PALETTA: A CATRICE Bestseller kollekciójába most két újdonság is érkezik: a paletták kilenc lágy rózsás és barnás árnyalatával matt és gyöngyházfényű megjelenést készíthetünk, amely biztosan egész nap tart. Az integrált highlighter és árnyékoló tónusok tökéletesen kiegészítik a szemsminket, és még mélyebbek és térhatásúak lesznek.

Akár szikrázó szájfények, szemhéjfestékek luxus pigmentekkel, vagy akár a trendi kenderolaj összetevővel való kényeztetés. Az izgalmas tulajdonságokkal rendelkező termékek egyre inkább hódítják a beauty polcokat, mert élményt, és örömet nyújtanak a változatos smink rutinban.

VOLUMIZING EXTREME AJAKDÚSÍTÓ: Forró vagy hűvös - az új Volumizing Extreme Ajakdúsítóval most ezt egyszerre érezheted! A mentol és chili összetevőknek köszönhetően az Ajakdúsító stimulálja a vérkeringést és másodpercek alatt elbűvölő dús hatást hoz létre. Végezetül egy hűvös érzést nyújtó, ragyogó, finom rosé árnyalatú végeredményt biztosít - minden tekintetben izgalmas élmény!

HEMP & MINT GLOW AJAKBALZSAM: Hemp goes Glam! Mentol összetevőjének köszönhetően az új Hemp & Mint Glow Ajakbalzsam bizsergő érzést nyújt az ajkaknak, teltebbé varázsolja, miközben a kenderolaj táplálja őket. Az ajakbalzsam felerősíti az ajkak természetes színét, így az ajkak pH-értékétől függően egyedi rózsaszín árnyalatú végeredmény érhető el. A menta kellemes, friss érzést nyújt az ajkaknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5915459914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása