CHROMA ID a Schwarzkopf Professionaltól
2020. február 05. írta: persica

CHROMA ID a Schwarzkopf Professionaltól

Teljes mértékben egyénre szabható hajszínező pakolás: a Schwarzkopf Professional büszkén mutatja be az első, integrált kötéserősítéssel rendelkező hajszínező pakolásait, a Chroma ID termékeket.

A fél szemünket mindig a legfrissebb trendeken tartjuk, és azt tapasztaljuk, hogy rendületlenül nő az olyan alacsony elkötelezettséggel járó hajfestési szolgáltatások iránti igény, amelyekkel egyedi, a vendég személyiségét tükröző stílusok alkothatok. A Schwarzkopf Professional egy új hajszínező, a CHROMA ID bevezetésével válaszol erre a keresletre.

A CHROMA ID a Schwarzkopf Professional első, teljes mértékben egyedi igényekhez alakítható, hajszínező és árnyaló rendszere, amelynek formulái a beépített kötéserősítő-technológiának köszönhetően nemcsak, hogy nem károsítják, hanem intenzíven ápolják a hajat a festés során. A végtelen színárnyalatot kínáló CHROMA ID olyan átfogó szortimentet kínál, amellyel minden vendég kifejezheti az egyedi és különleges személyiségét – legyen szó a természetes szőke árnyalatok kedvelőitől a merész pinket viselő vendégekig.

Színezz bátran a CHROMA ID-val és fejezd ki a sokszínűségedet!

CHROMA ID: A valódi színazonosság

A kollekció végtelen számú árnyalatot kínál maximális személyre szabhatósággal: az árnyalatok teljes mértékben keverhetők egymással és akár 15 mosáson át tartanak*:

6 db Intenzív Kötéserősítő Hajszínező Maszk a merész, expresszív színek kedvelőinek, a kötéserősítő hajszínező maszkok egyedi igényekhez alakításához vagy a pasztell árnyalatok megalkotásához az Átlátszó hajkötéserősítő maszk használatánál.

13 db Kötéserősítő Hajszínező Maszk az alacsony elkötelezettséggel járó szolgáltatásokhoz, úgymint a meglévő hajszín kiemeléséhez vagy a fakó árnyalat felfrissítéséhez, esetleg az IGORA ROYAL vagy VIBRANCE árnyalatok tartósságának meghosszabbításához.

1 db Színtelen Kötéserősítő Maszk a kötéserősítő hajszínező maszkok intenzitásának csökkentéséhez vagy pasztell árnyalatok megalkotásához.

6 db otthoni használatra szánt Kötéserősítő Hajszínező Maszk, amely segítségével a vendégek otthon is megőrizhetik és felfrissíthetik élénk hajszínüket.

A CHROMA ID portfóliója a Schwarzkopf Professional legnépszerűbb, nagy teljesítményű márkáin az IGORA ROYAL és IGORA VIBRANCE árnyalatain alapszik, megkönnyítve ezzel a fodrászok munkáját a megfelelő CHROMA ID-árnyalat kiválasztásában a különböző duál, szabadkézi vagy teljes hajfestési szolgáltatáshoz.

CHROMA ID: Színezd a hajat sérülések nélkül

A Schwarzkopf Professional tisztában van azzal, hogy a hajszín megválasztása egy nehéz döntés, hiszen még azok is aggódnak a hajuk állapota és a szín tartóssága miatt, akik bátran próbálják ki a legmerészebb, önkifejező lookokat. A beépített kötéserősítő- és low-salt-technológiának köszönhetően a formulák mélyreható ápolást biztosítanak, a CHROMA ID ezáltal lehetővé teszi, hogy a fodrászok úgy színezzék vendégük haját, hogy közben nem kell tartaniuk a hajminőség sérülésétől.

A Kötéserősítő-technológia szerkezeti kötéseket hoz létre a hajszálon belül, csökkentve a töredezést.

A Low Salt-technológia csökkenti a pigmentbehatolást gátoló tényezőket, ezáltal pedig maximalizálja a hajba jutó festékanyagokat a jobb színlerakódás érdekében.

A Keratin és a Panthenol extra ápolást biztosít és lezárja a kutikulát a jobb hajminőség érdekében.

CHROMA ID: Végtelen árnyalat és szolgáltatás

A CHROMA ID hajszínező maszkjainak széles választékával a fodrászok olyan szolgáltatásokat kínálhatnak, amely valóban megfelel a vendég igényeinek:

Semlegesítés: Hideg árnyalás anti-sárga hatással világos szőke, ezüst vagy fehér alapokhoz vagy anti-narancssárga hatás a sötétszőke alapokhoz

Pasztell szolgáltatások: A pasztell árnyalatok végtelen kikeverése bármely CHROMA ID Kötéserősítő hajszínező maszk és az Átlátszó Kötéserősítő maszk keverésével

Színfrissítés: A közvetlen hajfestés legszélesebb skáláját, valamint személyre szabott színfrissítő szolgáltatásokat kínálunk mindazoknak, akik egyedi színekre vágynak

Merész szolgáltatások: Káprázatosan fényes, intenzív és kreatív hajszínek

Az otthoni színfelfrissítésre tervezett, hajfestéssel harmonizáló Kötéserősítő Hajszínező Maszkokkal a vendégek megőrizhetik a makulátlan hajszínüket a fodrásznál tett látogatások között.

CHROMA ID: Digitális támogatás és inspiráció

A Schwarzkopf Professional minden korábbinál valósághűbb képet adó funkcióval gazdagította a CHROMA ID House of Color alkalmazását. Mindez azt is jelenti, hogy a fodrászok forradalmi újdonsággal kápráztathatják el vendégeiket: egy olyan virtuális stílustárról van szó, ahol a vendégek virtuálisan válogathatnak a különböző lookok között. A 9 izgalmas lookból álló sorozat részletes, minden lépésre kiterjedő útmutatót tartalmaz, amelyből a fodrászok bármikor ihletet meríthetnek. Áprilistól a Schwarzkopf Professional Essential Looks kollekcióban feltűnik a CHROMA ID-val megalkotott #CAMOUFLAGING trend is, amely bemutatja a pasztell árnyalatok szezonális palettáját – tökéletes választás az év tavaszi-nyári stílusaihoz.

Látogass el a www.schwarzkopfpro.com weboldalra, ahol részletes információt találsz a CHROMA ID termékeiről, lookjairól és szalonokban elérhető szolgáltatásairól. Maradj naprakész a CHROMA ID izgalmas világával kapcsolatban és fedezd fel a különleges színélményt, amit a CHROMA ID adhat – nincs más teendőd, mint követni a Schwarzkopf Professional közösségi média csatornáit (@schwarzkopfprohu és #CHROMAID)

 A CHROMA ID termékek és szolgáltatások 2020 februárjától érhetők el!

A Henkelről

A Henkel világszerte kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik. Az erőteljes márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a társaság vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben, világszerte. A Henkel Laundry & Home Care és a Beauty Care üzletágaival számos piacon és kategóriában vezető szerepet tölt be, szerte a világon. Az 1876-ban alapított Henkel több mint 140 éves sikert tudhat maga mögött. A Henkel 2018-ban 20 milliárd euró árbevételt és 3,5 milliárd euró korrigált üzemi eredményt ért el. A Henkel világszerte több mint 53 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, a fenntartható érték létrehozásának közös célja és a közös értékek egyesítenek. A fenntarthatóság elismert vezetőjeként a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban az első helyet foglalja el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik. További információért kérjük, látogasson el a Henkel angol nyelvű honlapjára: www.henkel.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2315459802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása