NOMADE CHLOÉ
2020. február 21. írta: persica

NOMADE CHLOÉ

ABSOLU DE PARFUM

A perzselő nap sugarai visszatükröződnek a homokról, a forró szellő a szabadság ígéretét hordozza. A horizonton feltűnik egy nő, a poggyászában csak a függetlensége és az eleganciája van. A Nomade nő megszökik még egyszer.

Szabadlelkű, modern, kalandvágyó. Nyomában a határok teljesen elmosódnak. Nyitott az őt körülvevő világ szépségeire. Az újonnan átélt kalandokból és élményekből merít energiát.

A Nomade Absolu de Parfüm egy új kalandra hív, mégpedig a sivatag szívébe – egy olyan tájra, melynek színvilága szüntelen inspirációs forrásként szolgált Gaby Aghionnak, a Chloé divatház alapítójának. 

Egy új utazás

A Quentin Bisch parfümőr által megálmodott illat magával ragad, és elrepít egy képzeletbeli utazásra. A tölgymoha intenzív jegyét a mirabella szilva gyümölcsös, lédús édessége és a bársonyos davana lágyítja. A szabadság szele, amelyet felhevít a lágy szantálfa krémes és fás gazdagsága. Ez a fás-ciprus illat egy még intenzívebb, mámorító változata az eredeti Nomade kompozíciónak.

Egy igazán egyedi, vibráló és érzéki illat.

A vágy tárgya

A parfüm üvegét kifinomult részletek és izgalmas anyagpárosítások gazdagítják. Az üveg tetejét díszítő arany színű kupakot pedig egy mogyoróbarna, arany szegecses bőrszalag teszi teljessé, tökéletes összhangban állva a divatház arculatával.

A fény temploma

Egy Athénban született francia nő, aki Londonban él. A színésznő, Ariane Labed visszatér, hogy Peter Lindbergh lencsevégén keresztül az árnyék és fény templomában tökéletesen megtestesítse a sokoldalú kalandort. Hajába gyengéden belekap a szabadság szele, arcát a meleg napfénybe fordítja, a Nomade nő kitárja szívét a világra.

Megvásárolható:

2020. februártól a Müller – Douglas – Marionnaud Parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1715484920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása