Új vezető a Dreher értékesítése élén
2020. február 21. írta: persica

Új vezető a Dreher értékesítése élén

2020-tól Gyovai Györgyi a Dreher értékesítési igazgatója és Igazgatótanácsának tagja

2020-tól Gyovai Györgyi felel a Dreher értékesítésének irányításáért. A szakember a magyarországi Nespresso vezetői székéből érkezik a vállalathoz. Korábbi tapasztalatait különböző élelmiszeripari vállalatoknál szerezte, rendkívül sokoldalú szakmai kompetenciákra téve szert a vállalati vezetés számos területén.

Gyovai Györgyi felsőfokú tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, majd a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végezte. Több mint két évtizedes szakmai múltja során több felsővezetői területen is kipróbálta magát, tapasztalatokat szerezve egyebek mellett az üzleti irányítás, a marketing, a kommunikáció és a beszerzés terén.

A Marsnál Magyarországon és Lengyelországban dolgozott beszerzési és marketing pozíciókban, valamint a Danone csecsemőtáplálás divíziójának marketingjét is vezette. 2013 júliusában csatlakozott a Nestlé Hungária Kft.-hez, majd 2015-ben vette át a cég egyik üzletága, a Nespresso irányítását.

„Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen nagymúltú vállalat értékesítési feladatait vehetem át. 165 év minden tradíciója és a sörfőző mesterek innovációja egyszerre van jelen a Dreher termékekben. A cég nem véletlenül vezető a sörpiacon, és én is azon leszek, hogy tovább bővítsem a márka és termékei hazai piacát” – mondta el Gyovai Györgyi az új kihívás kapcsán.

Dreher Sörgyárakról

A Dreher Sörgyárak 1854-es alapítása óta, hagyományainak és nemzetközi hátterének köszönhetően vált napjainkra Magyarország egyik legmeghatározóbb sörgyártó vállalatává. Évente 480 millió korsó sörrel veszi ki a részét a magyarok sörfogyasztásából, miközben közvetve és közvetlenül olyan szektorokban biztosítja több mint 11 100 család megélhetését, mint a vendéglátás, a logisztika és a marketing. Beszállítóinak 95 százaléka hazai kis- és középvállalkozás. Évi több mint 28,5 milliárd forinttal járul hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában. 2017 óta a Japán legnagyobb sörgyártójaként számon tartott Asahi leányvállalata, így a hagyományosan magyar márkák - a Dreher, az Arany Ászok és a Kőbányai - mellett olyan világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint az Asahi Super Dry, a Kozel, a Pilsner Urquell, a Peroni, a HB, valamint a Kingswood cider.

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, amelyet a 11 éve futó Ésszel iszom programjával támogat. További információ: www.alkohol.info.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7715484748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása