Avon Her Story...
2020. február 23. írta: persica

Avon Her Story...

Mi a Te történeted?

Legyünk bátrak, döntsük le az előttünk álló falakat és higgyünk abban, hogy bármire képesek vagyunk! Fontos hogy tudjuk, hogy, megválaszthatjuk kivé válunk és mit teszünk ebben a világban. Írjuk meg mi magunk a saját történetünket, legyünk mi az inspiráció és a szenvedély!

A következő Avon újdonságokkal szeretnénk támogatni és lendületet adni Neked önmagad megvalósításához és céljaid eléréséhez.

AVON Her Story parfüm

Az új HERSTORY parfüm egy igazán különleges és inspiráló illat, amely erőt és energiát ad önmagunk megvalósításához. A lendületes rózsabors, a merész és kifinomult írisz, valamint a különleges pacsuli lehengerlő illatával bármilyen akadályt könnyedén leküzdhetünk.

AVON True Euphoric Volume dúsító és hosszabbító szempillaspirál

Az Avon új True Euphoric Volume szempillaspirálja magabiztosságot és pazar megjelenést kölcsönöz számunkra. A homokóra formájú, puha kefe kihúz és különválaszt minden szempillát, erőteljesen dúsít és intenzíven színez anélkül, hogy elnehezítené pilláinkat.

Meríts energiát kis csomagunkból! Jegyezd fel ötleteidet és gondolataidat önmegvalósító jegyzetfüzetedbe, fogj bele magabiztosan, motivációval telve céljaid megvalósításába és az utadba kerülő akadályok leküzdésébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1615487878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása