BAOBAB WOMEN LUXUS ILLATGYERTYA
2020. február 23. írta: persica

BAOBAB WOMEN LUXUS ILLATGYERTYA

A Baobab márka „Women“ – nők termékcsalád gyertyáinak eladása támogatja a BIG (The Breast International Group) közhasznú szervezetet és az emlőrák kutatását. A termékcsalád neve egy ünnep a női nemre - ünnepli a nőket és rózsásan púderes, nőies illatával felszólítja az összes hölgyet, hogy ne nyomják el nőiességüket, hanem épp ellenkezőleg, hagyják, hogy ragyogjon - szabadon és szégyenérzet nélkül. A gyertya üveg borítását egy kifinomult minta díszíti, amelyet maga a nőiesség ihletett. A gyertya arany színű szélei és a púderes rózsaszín díszítése emlékeztetnek arra, hogy mennyire értékesek a nők! A gyertya burkolatát a 70.-es évek beltéri építészetének stílusa ihlette, amelyet a britt David Hicks formatervező tervezett. 

A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Az összes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázába, ami egyedi darabot csinál minden egyes gyertyából. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes címke ízléses kivitelezésű és kézzel van a gyertya burkolatára alkalmazva. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik Grasse városában, a parfümök mekkájában. Az ásványi, nem zsíros állagú kanóc finom egyiptomi pamutból készül, ami garantálja a hosszú élettartamát.

A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.

A Baobab Collection termékei 2002-ben látták meg a napvilágot, Tanzánia varázslatos tájain, amelyek intenzív színekben és varázslatos illatanyagokban gazdagok. 2004 óta Belgiumban tervezik a kézzel készített luxus illatgyertyákat. A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzelkézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

A gyertya a limitált számú Women termékcsalád tagja, eladása az emlőrák kutatását támogatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr215487678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása