CHANDO Orgona & szerecsendió - mini porcelán diffúzor
2020. február 23. írta: persica

CHANDO Orgona & szerecsendió - mini porcelán diffúzor

A kínai CHANDO márkát az eredetiség, a szabadalmaztatott egyedi porcelánfeldolgozás és a gyönyörű illatok jellemzik. A márka az 1977-es évben alakult, amikor a sanghai Chen család tagja, a tehetséges Vicki tanulmányozni kezdte a kerámia művészetét és innovációjának folyamatát, valamint a nyugati és a keleti esztétikai gondolkodás közötti eltéréseket. Vicki gyorsan felfedezte a kerámia kivételes tulajdonságait és illatosító képességét. A hagyományos keleti művészet és a nyugati elegancia ötvözésével olyan csodálatos termékek jöttek létre, amelyek páratlanok a világon. Az illatos porcelán létrehozása nem csupán egy speciális formula vagy a gyártósoron következő lépés eredménye, hanem az élethosszig tartó hiedelmek, vélemények és hagyományok megőrzésének eredménye még akkor is, ha mások erről valami mást mondanak. Az első lépéstől az utolsóig, lépésről lépésre, harmonikus kapcsolatot alakítunk ki az illat és a szépség között. 

A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása lehetővé tette a Chando márka termékeinek megalkotását. A virág alakú illatosítókat ajándékként ajánljuk hölgyek részére.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr815487700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása