Elindult Larion Oscar professzionális sminkiskolája
2020. február 23. írta: persica

Elindult Larion Oscar professzionális sminkiskolája

Larion Oscar, Magyarország egyik vezető sminkmestere elindította sminkiskoláját, a Backstage Makeup Schoolt, ahol nemcsak elméleti tananyagra lehet szert tenni – a nemzetközileg elismert make-up artist tanfolyamai, workshopjai olyan sokrétű gyakorlati tudással vértezik fel a sminkelés szerelmeseit, amellyel a szakma bármely területén megállhatják a helyüket. 

Larion Oscarról: 

Larion Oscar számára a szépségiparban töltött húsz éves szakmai tapasztalat lehetőséget kínált arra, hogy számos világcég termékeivel dolgozzon és tanulmányozza azokat. Ő volt az első magyar szakember, aki a világ legnagyobb divateseménye, a New York Fashion Week bemutatóin olyan nagy nevekkel működött együtt, mint Donna Karan, Michael Bastian, Mara Hoffman, a Lacoste, a Public School vagy Maria Ke Fisherman.

Itthon a Miss World Hungary, a Weet Elite Modell Look, a Marie Claire Fashion Days, az ELLE Fashion Days, a Cosmopolitan Bikini Show és a MOME Fashion Show rangos kifutóira sminkelt, tapasztalatait tovább erősítették a performance-ok, TV műsorok, divat- és magazinfotózások. Nemzetközi hírű szakemberként a European Fashion Union globális csapatában is zsűrizett.

Larion Oscar felkérésre komplett sminkeket tervezett olyan legendás színházi produkciók számára is, mint a Vámpírok Bálja, a Macskák, az LGT táncképek, a Hamupipőke, a Bogármese, vagy a Pán Péter. 

A mester Japánban tanulta meg igazán, mi a valódi tisztaság, szépség és a smink fogalma. Tanulmányozta a tradicionális, Kabuki és a Gésa kultúrát. Magyarországon egy évadon keresztül, saját tévéműsorában oktatta a sminkfortélyokat, azzal a küldetéssel, hogy a smink mindennapjaink természetes részévé váljon. A Jónő Team átalakító csapattal, hétről hétre segített mindenkinek, megtalálnia önmagát.

Larion Oscar tizenöt éven keresztül, 2000 és 2015 között egy világcég nemzetközi márkája, a Maybelline New York sminkmestereként, valamint vele párhuzamosan, 2006 és 2015 között, nyolc éven át a L’Oréal Paris szakmai vezetőjeként megalkotta a szezon sminkkollekcióit, tréningeket tartott, publikált. 2015-ben egy évig a Marionnaud vezető sminkmestereként dolgozott, majd 2016-tól 2017-ig a Bourjois Paris, illetve 2017 és 2019 között a Max Factor magyarországi sminkmestere volt.

A jelenleg szabadúszó sminkmesterként és a Backstage Makeup School oktatójaként tevékenykedő Larion Oscar szenvedélye a smink, lételeme a kreativitás. Aki bárhol találkozott már vele, tudja, hogy személyisége éppolyan sokrétű és magával ragadó, mint tudása és tehetsége. Larion Oscart egyedülálló kommunikációja, kifogyhatatlan energiája, szikrázó humora és végtelen empátiája oktatóként és emberként is valódi kaliberré emeli - társaságában nemcsak magas szintű szakmai ismeretekkel, de életörömmel is töltődni lehet.

A Backstage Makeup Schoolról:

A Backstage sminkiskola valódi gyakorlati képzést nyújt a legkorszerűbb professzionális termékek, eszközök és technikák felvonultatásával.

A PRO tanfolyam mellett lehetőség nyílik szakmai workshopokon való részvételre is, ahol Larion Oscar már végzett sminkes szakembereknek oktat különleges technikákat.

PRO tanfolyam időpontok és témák:

• Március 29.         2020-as őszi/téli applikációs trendek a high fashion-ben

• Május 10.            Esküvői smink és aktuális menyasszonyi smink trendek

• Június 7.             Karakterek megalkotása sminkkel

Mindezeken túl, igazán különleges csemege, hogy Larion Oscar a mindennapi hősnőkre is gondol a SMINKELD MAGAD workshopjaival, a személyes igényekhez igazodva. 

A kiscsoportos workshop különböző tematikákban kerül megrendezésre. A háromórás tanfolyamon személyre szabott tanácsadást kapsz a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolással kapcsolatban, a szakértők segítenek feltérképezni szem- és arcformádat, ezt követően megtanítják, hogy tudod elkészíteni magadon az adott workshop tematikájának megfelelő sminket.

A workshopon ott a helyed, ha

• szoktad magad sminkelni, de egy kis változatosságra vágysz
• nem szoktad magad sminkelni, mert nem tudod, hogy hogy kezdj neki
• szeretnél többet megtudni az arcodról, megismerni a szem- és arcformád és, hogy hogyan tudod kihozni a legjobbat az adottságaidból
• szeretnél egy kis "énidőt" magadnak, barátnődnek, amit jó hangulatban töltesz el

A workshop tökéletes program lánybúcsúra, szülinapra, csapatépítőre is.

2020-as workshop időpontok és témák:

• Március 8.        Alkalmi smink

• Április 5.          Tavaszi megújulás

• Május 17.         Szépítő nappali smink

Jelentkezés és bővebb információ: info@backstageschool.hu

Backstage Makeup School social media:

https://www.instagram.com/backstageschool/

https://www.facebook.com/backstagemakeupschool/

Az iskoláról: https://backstageschool.wixsite.com/backstage

Larion Oscarról bővebben: https://oscarlarion.wordpress.com/about/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5915487916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása