Bruce Willis dupláz a HELL-lel és a világ legjobb nőjével forgat
2020. március 02. írta: persica

Bruce Willis dupláz a HELL-lel és a világ legjobb nőjével forgat

- újabb két évre hosszabbította meg a szerződését a világmárka a szupersztárral, készül az új reklámfilm is -

HELL ENERGY, a világ egyik legismertebb és Magyarország piacvezető energiaital-márkája, folytatja az együttműködést Bruce Willis-szel. A szupersztár újabb két évig lesz a HELL globális reklámkampányának arca. Az együttműködés keretében új reklámfilm is készül, amely a HELL Classic mellett már a cég portfóliójának egyik legújabb termékét, a HELL ENERGY COFFEE-t is népszerűsíti. Az új reklámszpotban a hollywoodi sztár társa a 6,6 milliárdos nézettségű „Despacito” klipből ismert gyönyörű modell-színésznő, Zuleyka Rivera lesz. 

Valódi világsztárral dolgozni igazán nagy dobás még a globális márkák esetében is. A HELL ENERGY immár második alkalommal szerződteti a legendás hollywoodi színészt, Bruce Willist. A prémium minőségű energiaitalokat, valamint tavaly óta jegeskávékat is gyártó hazai vállalat termékei 5 kontinens több mint 50 országában vannak jelen, Indiától Mexikóig. A cég két évvel ezelőtt döntött arról, hogy olyan szupersztárt keres a brand népszerűsítéséhez, aki nemcsak a világ minden részén ismert és népszerű, de kiválóan képviseli azokat az értékeket, amelyeket a HELL is magáénak vall.

„Két évvel ezelőtti választásunk sikerét leginkább a fogyasztóink visszajelzése mutatja, hiszen ők döntenek nap mint nap a kedvenc energiaitaluk mellett.  Bruce Willisben ráadásul megvan mindaz, amit a HELL márka is képvisel: erő, dinamizmus és merészség. Az elmúlt időszak közös munkája abban is megerősített minket, hogy a minőség iránti elkötelezettségünk is hasonló, így nem is volt kérdés a folytatás – mondta Pantl Péter, a HELL ENERGY nemzetközi kommunikációs -és marketingigazgatója, majd hozzátette: „Természetesen most is emeltünk a téten, és Bruce mellé még egy világsztárt vontunk be a globális reklámkampányunkba, méghozzá a különleges szépségű Zuleyka Riverát. A 2006-ban Miss Universe-nek megválasztott modell és színésznő hazánkban elsősorban a Despacito videoklipből ismerhető, de azóta számos film kapcsán jegyzi nevét a filmvilág, és sikeres üzletasszony lett.” 

A HELL új kampányfilmjét március elején kezdik forgatni New Yorkban. A márka képviselői egyelőre csak annyit árultak el, hogy a filmben a HELL energiaitala mellett a HELL ENERGY COFFEE is megjelenik.

A HELL ENERGY-ről: 

A HELL ENERGY a világ egyik legdinamikusabban fejlődő FMCG márkája. A HELL ENERGY 2006-ban családi vállalkozásként indult Magyarországon, és jelenleg is családi-multiként működik, ugyanazzal tulajdonosi körrel, amely alapította a márkát. A HELL rekordidő alatt lett hazánk piacvezető márkája, majd a kiváló termékeknek, a hatékony sales stratégiának és az egyedi marketing megoldásoknak köszönhetően ma már világszerte több mint 50 országban van jelen. Piacvezető többek között Bulgáriában, Magyarországon, Romániában, Bosznia-Hercegovinában, Szlovákiában, Horvátországban, Görögországban, Cipruson is. A vállalat 2017 óta a termékek csomagolását is házon belül készíti saját tulajdonú, legmodernebb eszközökkel felszerelt alumínium italdobozgyárában, a QUALITY PACK-ban. Ezzel is biztosítva a fogyasztóknak, hogy a kedvenc energiaitaluk a jövő csomagolásában, a 100 százalékosan, végtelenszer újrahasznosítható alumínium dobozban kerüljenek forgalomba. 

2018 mérföldkő volt a HELL ENERGY márka számára: első globális reklámkampányát a hollywoodi sztár, Bruce Willis közreműködésével forgatta, illetve a folyamatos termékinnovációknak köszönhetően 2019-ben egy új szegmensben, a tejeskávék piacán is megjelent ENERGY COFFEE termékcsaládjával. 

A HELL ENERGY sikerének két legfontosabb alappillére a prémium minőség és a nagyszerű ár-érték arány.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4115499956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása