Touareg R
2020. március 10. írta: persica

Touareg R

A Volkswagen R plug-in hibrid modellje a maximális dinamikus teljesítményt az elektromos hatékonysággal kombinálja

A Volkswagen egy új, prémium kategóriájú modellel bővíti zászlóshajónak számító Touareg modellcsaládját - a Touareg R-rel *. A sokoldalú modell 340 kW-os (462 LE) hibrid hajtása innovatív keveréket kínál a szuper teljesítmény és az elektromos hatékonyság szempontjából. Megfelelően feltöltött akkumulátor esetén az új SUV mindig elektromos E-MODE üzemmódban indul a nulla kibocsátás érdekében. Az akkumulátor kapacitását úgy tervezték meg, hogy a Touareg R fedezze az átlagos napi ingázást tisztán elektromos energiával. Mint minden Touareg modell, az új R változat is alapfelszereltségként állandó összkerékhajtással (4MOTION) kerül forgalmazásra. A 4MOTION és az erőteljes hajtásrendszer (700 Nm nyomaték) azt jelenti, hogy a Touareg R-t maximum 3,5 tonnás utánfutó vontatására homologizálták. A prémium modell még az E-MODE esetén is képes megbirkózni az utánfutó engedélyezett maximális tömegével. A Touareg, mint a világ első plug-in hibrid SUV-je felszerelhető a vontatmány-asszisztens rendszerrel, a Trailer Assist-tal. És még egy elsőség: a Touareg először lesz elérhető a Travel Assist vontatmány-asszisztens rendszerrel. A prémium modell az első Volkswagen, amely 250 km / h sebességig büszkélkedik támogatott vezetéssel (automatikus hosszirányú és oldalirányú irányítás).

Touareg R - a legfontosabb tények áttekintése

Intelligens elektromos teljesítmény. Az új Touareg R a nagy teljesítmény és az elektromos hatékonyság tökéletes keveréke.

Ideiglenes zéró kibocsátás. A 340 kW (462 LE) Touareg R zéró kibocsátással fedi le a tipikus ingázási távolságokat

Új zászlóshajó-modell. A Touareg R a Volkswagen márka kiemelt hatékonyságú modellje, és az első R-Line modell, amely hibridként érhető el

Mindennapi praktikusság. A Touareg R mesterien képes megbirkózni bármilyen helyzettel - a maximális 3,5 tonnás vontatási készségnek és az állandó összkerékhajtásnak köszönhetően

Páratlan mozgékonyság. A maximális 700 newton méter nyomaték érzékelhető teljesítménytartalékot biztosít gyorsítás közben

Travel Assist akár 250 km / h sebességig. A Touareg az első olyan Volkswagen, amely lehetővé teszi a támogatott vezetést 250 km / h sebességig.

Exkluzív belső terek. Az új hibrid modell fekete bőr kárpitozással és a Crystal Grey dekoratív varrással rendelkezik

Karizmatikus külső. A Touareg R jellegzetes levegőbemeneti rácsokkal, fekete kiegészítő alkatrészekkel és akár 22 collos kerekekkel érkezik.

A Volkswagen márkáról:

A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termeléshelyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2019-ben 6,28 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3915514432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása