AVON Artistique parfümkollekció
2020. március 20. írta: persica

AVON Artistique parfümkollekció

Több mint egy illat!

Az Avon Artistique kollekció legmagasabb minőségű összetevőkből megalkotott illatai a legkiválóbb parfümőrök egyedülálló érzéseit és emlékeit zárják magukba.

Az Avon Artistique Iris Fétiche parfüm egy álomszerű, nosztalgikus illat. Az írisz elragadó aromája, levelek zöldjét idéző finom illatjegyekkel és lágyan suttogó vaníliával ötvözve eleveníti fel az elmúlt nyarak legszebb emlékeit. Az Avon Artistique Magnolia en Fleurs parfüm ezzel szemben a tavasz érkeztét jelzi. A virágzó magnólia vidám illata vibráló, harmatos jegyekkel élénkít és energiát kölcsönöz számunkra.

A kollekció harmadik illata, az Avon Artistique Patchouli Indulgence parfüm forgószélként hozza el a kaland varázsát. A sokoldalú pacsuli illatát egzotikus fűszerek és virágok aromái melegítik át és mélyítik el, megbabonázó izgalmat és jókedvet csempészve életünkbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1715539538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása