LUSH Maradj otthon és kényeztesd magad
2020. március 20. írta: persica

LUSH Maradj otthon és kényeztesd magad

Kényeztetés a LUSHtól, hogy feldobd az (erősen ajánlottan!) otthon töltött időt, ajánlunk neked néhány frissítő, tisztító és felvidító szépség praktikát.

Parsley Porridge Szappan
Gyógynövényes szappan petrezselyemmel, kakukkfűvel, teafaolajjal, aloe géllel és kímélően radírozó hatású finomított zabbal. Az antibakteriális szappan a vasárnap délutánok tökéletes kísérője, van benne friss petrezselyem és kakukkfű, teafafőzet, hűsítő aloe vera gél és finomított zab, amely gyengéden átdörzsöl, így használatát követően máris leheveredhetsz a kanapéra.

Handy Gurugu Kézkrém
Kényeztesd kezeidet sok-sok vajjal: shea-, földimogyoró-, kesudió- és mandulavajat kevertünk el tökmaggal, valamint rózsavízzel és rózsakivonattal, hogy enyhítsük a bőrpírt és hidratáljuk a bőrt. A ligetszépe nyugtató hatású, a kék kamillaolaj fertőtlenít, a friss citromlé pedig élénkíti a bőrt. Bőségesen kend be a kezed éjszakára, hadd tegyen csodát!

Me Time Friss arcpakolás
Ha egy kicsit túl sok az életből, tudjuk, mire van szükséged. Zárd be az ajtót, húzd be a függönyt, tedd repülő-üzemmódba a telefonod. Jön egy kis Me Time! A gyengéden bőrnyugtató összetevők keveréke törékeny virágillatot áraszt, így tökéletesen kényeztet. Gyerünk, ez jár neked!

Madame President Fürdőbomba A kampánynak vége - és te nyertél! Alakíts kormányt a keserűnarancs-olajjal, hogy minden körülmények közt nyugodt maradhass. A gréprfút remek belügyminiszter lesz, mivel jókedvre derít és fertőtlenít, hogy a következő krízis során is megőrizd a hidegvéred. A kukoricakeményítő lágyítja és tisztítja a bőrt. Nem számít, miben hiszel, tiéd a világ. Sok szerencsét, Elnökasszony! 

Therapy Masszázstömb 100%-ban bio masszázstömb, amely puhítja a bőrt és csillapítja a feszült idegeket. A levegővel dúsított kakaó- és sheavaj tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke pompásan simogató masszázsélményt nyújt és hihetetlenül puhává teszi a bőröd, míg a gondosan összeválogatott három bio illóolaj keveréke hatékonyan gondűző hatású. A bio levendulaolaj visszaadja a bőr egyensúlyát és ellazítja az elmét. A neroliolaj bizonyítottan növeli az agy szerotoninszintjét, javítja a bőr tónusát és szerkezetét, míg az édesnarancsolaj felvidít. 

H'Suan Wen Hua
Ha a Hajak Istenét keresed, a hidratáló friss avokádó és a ragyogó balzsamecet kombinációja égi jel! A friss babérlevélből és vízitormából készült forrázat stimulálja a hajgyökereket és nyugtatja a fejbőrt, míg a bio extra szűz olívaolaj erősíti a hajat. A fehérjedús aquafaba és a friss bio fair trade banán védi és mélyen kondicionálja a hajszálakat, hogy hajad erősebb és hosszan ragyogó maradhasson. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7715539420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása