Printa SS20 - Scribbles and stones
2020. március 20. írta: persica

Printa SS20 - Scribbles and stones

Igazi nyári hangulatot áraszt a Printa tavaszi kollekciója, amit a föld színek határoznak meg (kövek, homok, növények). A természet mellett az urbánus elemek is megjelennek a kollekcióban, a minták alkulását a graffiti, falfirkák inspirálták, amelyek személyes és fontos üzeneteket rejtenek. 

A tervezés, mint mindig, igazi Printás folyamat volt, a spontán skicceket Csiszár Bori ügyes kezei alakították zero waste szabászati remekművekké. A rengeteg komoly input mellett a humor is állandó társuk a tervezés során, így született meg a Floor is lava minta, egy népszerű internetes mém, challange mintájára, felhasználva a Fortepan kifogyhatatlan tárát. Mindig lényeges szempont számukra, hogy a darabok egymással jól kombinálhatóak legyenek, és természetesen, fenntartható anyagokból készüljenek. 
 
A teljesség igénye nélkül néhány darab, amikre különösen büszke a csapat:
 
Fonott táska - Egy hajdú-bihar megyei kis közösség segítségével készült, akik gyönyörű gyékényből készült tárgyakat készítenek. 

Zero Waste ruha - A Printa mindig szem előtt tartja, ha új anyagból dolgoznak, akkor az oekotex legyen, és a darab lehetőleg zero waste szabásminta alapján készüljön. Ez a ruha 0 szabászati hulladékot termel, és oekotex-len sorona anyagból van.

Safari póló - A biopamut pólót kiegészítették egy-egy negyed újrahasznosított inggel, ami izgalmas kombináció lett, abszolút a mai trendekre reflektálva.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8015539334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása