ARIA PURA TAVASZI ÚJDONSÁGOK
2020. március 29. írta: persica

ARIA PURA TAVASZI ÚJDONSÁGOK

A tavaszi nagytakarítás után szívesen egészítjük lakásunk dekorációját is új, tavaszi hangulatot árasztó kiegészítőkkel. Az illatosítók terén óriási a választék, amelyek nemcsak pompás illatot varázsolnak otthonunkba, hanem akár a húsvéti díszítés részeivé is vállhatnak. 

Húsvétra Millefiori Milano ultrahangos illatosító - Tojás

Forradalmi módszer otthonunk illatosításában, a különleges tojás formájú illatósító, amely az illatosítás mellett még párásítja is a levegőt. A Millefiori Milano ultrahangos illatosítót bármilyen aromaolajjal vagy illóolajjal használhatjuk. A víz elpárolgása után a készülék automatikusan kikapcsol. Élvezzük az aromaterápia jótékony hatásait otthonunkban!

A Chando mini porcelándiffúzor a Fantasy kollekcióból üvegtartályban, szabadalmaztatott porcelánból készült virágdísszel, kisebb helyiségek illatosítására szolgáló vagy örömszerző kedves apróság. Az édes, virágos illatok kedvelői fogják értékelni.

Rózsaszín: Az alap illat pézsma, ámbra és fás tónusok keveréke, a szív a narancsfa virága, a fej illatot pedig trópusi gyümölccsel és friss citrommal koronázták meg az illat komponálói.

Zöld: tea levelek és bergamott harmóniája kiegészítve a jázmin és a koriander hangjaival.

Chando Marble rózsás

Az elegáns és időtlen márvány utánzat talapzattal, a nyíló virágok alakját idéző aromadiffúzor, amellet, hogy illatával tavaszt csempész a szobába, lakásunk egyedi dekorációját is képezi, emellett ideális ajándék lehet hölgyek számára.

Peony Garden illat
Alapillat - alma, ylang-ylang, rózsaszín bazsarózsa
Szívillat - fehér jázmin, rózsa, szegfű
Fejillat: pézsma, ámbra, szantálfa 

Mr&Mrs Fragrance Laundry parfümözött víz

A parfümözött víz minden féle szövetanyag mosásához megfelel, függetlenül a színtől és a mosás programtól. Az egyedüli aktív összetételének köszönhetően a kimosott ruhának hosszantartó frissességet ad. Használni lehet úgy a gépi, mint a kézi mosáshoz is. Spray változatban díszpárnára, terítőre is alkalmazható.

Mr&Mrs Fragrance illatkártya miss door, kék, rózsaszín - cotton bouquet

A ruhásszekrénybe való Mr&Mrs Fragrance illatkártya nemcsak a ruhásszekrény illatosítására szolgálhat, hanem bármely kisebb térbe is megfelel, mint például a cipősszekrény, kézitáska vagy sporttáska. A csomagolásban 1 illatkártya található, amely akár 65 napon keresztül illatozhat. Több színben kapható.

Mr&Mrs Fragrance Cesare figura autóba

Az autónkba is csempésszük bele a tavasz illatát, a forma tervezett olasz Cesare figurával, amely számtalan vidám színben kapható.

Mr&Mrs Fragrance NIKI autóillatosító

NIKI - egy fényűző és stílusos autóillatosító, amely a népszerű Cesare autóillatosító figura nagyobb testvére. Különleges, elegáns árnyalatok közül választhatunk. Az eredeti illat kifogyása után a cserélhető utántöltő 15 izgalmas illatot kínál.

Mr. Bird ultrahangos diffúzor, fehér

A gömbölyded madárka alakú Mr. Bird ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológia alapelvén működik. Az ultrahangos diffúzorok népszerű, modern aromadiffúzor fajták. A Mr. Bird kedves dizájnjának köszönhetően gyerekszobákba is megfelel. Háttérvilágítási funkcióval is rendelkezik.

www.aromauzlet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7515568382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása