Továbbra is nyitva tartanak a dm üzletek
2020. március 29. írta: persica

Továbbra is nyitva tartanak a dm üzletek

A kormányzati intézkedések értelmében a drogériák nyitva tartásást nem korlátozzák, 15 óra után is várják a vásárlókat. Ennek magyarázata, hogy az üzletek kínálatukkal a mindennapi szükségletek alapvető kielégítéséhez járulnak hozzá.

A dm Kft-nek az elsődleges célja a jelen helyzetben a vásárlók és a munkatársak biztonsága és a kiszolgálás minőségének biztosítása. A vállalat felhívja a figyelmet arra, hogy a hatósági előírásokat minden esetben betartják.  A megelőzés érdekében a kötelező higiéniai szabályokra fokozottan ügyelnek, valamint a kasszák környékét, a bevásárlókocsikat és a kosarakat gyakrabban tisztítják fertőtlenítőhatású szerrel.

A drogérialánc saját honlapján közzétett felhívásban kéri vásárlóit, hogy figyeljenek egymásra: tartsák be a higiéniai előírásokat, egyedül érkezzenek bevásárolni, tartsák az ajánlott távolságot, kerüljék a készpénzes fizetést, tartsák be az esetleges vásárlószámra vonatkozó korlátozásokat és tervezzék meg a vásárlásukat.

A dm nem vezetett be általános érvényű mennyiségi korlátozást, de kéri vásárlóit, hogy csak a valóban szükséges termékeket és mennyiséget vásárolják meg és fogadják el, ha bizonyos termékekből az időszakos készlethiány miatt csak limitált mennyiséget tudnak egy háztartás részére értékesíteni.

Az egyes dm üzletek nyitva tartása a kialakult helyzetre való tekintettel eltérhet az eddig megszokottól, erről a dm weboldalán (https://www.dm.hu/store/)  valamint az üzletekben kihelyezett plakáton tájékozódhatnak a vásárlók. A dm online shop-ban (www.dm.hu) nincsenek korlátozások sem a rendelés leadásának időpontjára, sem a megrendelhető mennyiségre vonatkozóan.

„Jelen helyzetben az összefogás és az egymásra való odafigyelés különösen fontos, mindannyiunknak személyes felelőssége és lehetősége van, éljünk vele, legyünk szolidárisak egymással! Vegyük komolyan a kialakult helyzetet, de tudatosan figyeljünk arra, hogy ne engedjünk teret a pániknak. Minden kollégánkat megilleti a köszönet, hiszen nagyon sokat tesznek értünk a kialakult helyzetben. Továbbá köszönet a mindennapok összes hősének. Segítsük, és tiszteljük egymást!” –nyilatkozta a helyzet kapcsán Csoknyainé Horváth Gertrud a dm Kft. ügyvezetője.

További hasznos információk az üzletlánc koronavírussal kapcsolatos intézkedései kapcsán: www.dm.hu/koronavirus

A dm-drogerie markt-ról röviden:

A dm-drogerie markt Magyarországon jelentős szereplő a drogéria kiskereskedelem piacán, polcain több mint 13.000 terméket kínál a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében.  Folyamatosan szem előtt tartva vásárlói változó igényeit, széles kínálatot tart fenn bio-élelmiszerekből és natúr kozmetikumokból.

A vállalatot Götz Werner, elismert drogista és Günter Lehmann üzletember alapította Németországban. Az első dm üzlet 1973-ban nyitotta meg kapuit Karlsruhe városában. A kezdeti sikerek után 1976-ban Günter Bauer osztrák üzletember bevonásával Ausztriában, Linz városában is megnyílt az első dm, ezzel nemzetközivé téve a láncolatot.  A cég tulajdonosai a 90-es években elérkezettnek látták az időt, hogy további országokat is "meghódítsanak", amelynek kapcsán 1993-ban vette kezdetét a dm történet Magyarországon is. A dm jelenleg 263 üzletével teljes országos lefedettséget biztosít a drogéria kiskereskedelem piacán.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3015568338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása