EGYÜTT AZ AVON TANÁCSADÓKÉRT...
2020. április 02. írta: persica

EGYÜTT AZ AVON TANÁCSADÓKÉRT...

Az AVON több, mint egy szépségápolási termékeket forgalmazó vállalat. Egy Család, egy közösség vagyunk. Odafigyelünk egymásra, mert vállalatunk legnagyobb értéke az emberi kapcsolatokban, a törődésben rejlik. A legfontosabb, szívből jövő küldetésünk, hogy nap mint nap elismerjük és támogassuk a Tanácsadók munkáját.

Ez az elhivatottság a mostani nehéz, bizonytalanságokkal teli időszakban még inkább fontos, ezért ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy előreláthatólag a következő havi legfőbb újdonságot tartalmazó AVON csomagot nem fogjuk tudni küldeni, mivel jelenleg a vállalat minden erejével azon dolgozik, hogy termékadományok révén segítse a leginkább rászorulókat.

Ennek fényében, a mai naptól kezdve az AVON ingyenes szállítmányokat indít a régió országaiba, hogy ezáltal a legveszélyeztetettebb korcsoportba tartozó Tanácsadói alapvető higiénéhez kapcsolódó szükségleteit támogassa, hogy nekik emiatt se kelljen elhagyniuk otthonaikat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4915582930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása