CND Vinylux 2-in-1 - egy termék, 2 lakk!
2020. április 02. írta: persica

CND Vinylux 2-in-1 - egy termék, 2 lakk!

1 On-the-Go Megoldás. 7 Nap. Tartósság. 2 Könnyű Lépés.

Élvezd a CND Vinylux tartós körömlakkokat új kiszerelésben! Táskabarát, így bárhová magaddal viheted. A Vinylux rendszer 2 lépcsőjét ezzel a termékkel ki is pipálhatod, a színes lakk és a fedőlakk is egyszerre nálad lesz - így nem kell keresned őket! A 10 legnépszerűbb CND Vinylux árnyalat érhető el ebben az On-the-Go kiszerelésben: Lobster Roll, Hot Pop Pink, Negligee, Naked Naivete, Cream Puff, Wildfire, Creekside, Field Fox, Asphalt és Decadence.

Ha csak most ismerkedsz a CND Vinylux 7 napig tartós körömlakkokkal, akkor ez a kis kiszerelés tökéletes lehet neked. A lekerekített ecseteknek köszönhetően a lakkozás mindig precíz és könnyű.

A CND Vinylux 2-in-1 tartós körömlakkok elérhetőek az X Beauty Group / CND Nail Lounge Budapest, Ó utca 6. szám alatti üzletében és a www.shop.naillounge.hu webáruházban.

CND™ VINYLUX™ 7 napig tartós körömlakk

A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A ProLight technológia pedig növeli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3615582744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása