A 4711 SEGÍT!
2020. április 07. írta: persica

A 4711 SEGÍT!

A 4711 Echt Kölnisch Wasser nemes céllal, most frissitő törlőkendőkkel segít, hisz a higiénia most kiemelten fontos szerepet tölt be napjainkban...

A kiváló minőségű összetevők és az illóolajok gondosan összehangolt kompozíciója nemcsak a jó illata miatt lett rögtön népszerű – a 4711 Eredeti Kölnivíz gyógyászati szempontból is előnyös volt. Egyik fontos eleme, a rozmaring fertőtlenítő hatásáról ismert. Másik kiemelt összetevő a csodálatosan nyugtató, stresszoldó levendula. A fertőtlenítő hatású alkoholtartalom pedig szintén hozzájárul a kölni tisztítóhatásához.

A 4711 frissítő törlőkendők alkoholtartalma 79%, az illatos vízé 86% - ezek kellemesen frissítő és nyugtató hatással vannak a testünkre. Nem beszélve arról, hogy remekül passzolnak egy kisebb kézitáskába - például az eredeti, 25 ml-es Molanus palackban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr915597232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása