Otthoni manikűr a CND segítségével!
2020. április 10. írta: persica

Otthoni manikűr a CND segítségével!

Ha a szem a lélek tükre, akkor a kéz az életminőségé. Ez a kezeinken látszódik a legjobban. Így a női kéz ápolása, a körmök szépsége mind mind tükrözi tulajdonosát. A körmök a napi igénybevétel során sérülnek, ezért a @cndnaillounge segítségével ápolhatod, és a lakkozást is tartósabbá teheted. Mindezt akár otthon, kényelmesen. Legyél önmagad manikűröse a CND termékeivel. Nagyon szeretem a körmeimet szebbnél szebb lakkokba "öltöztetni" így most a megtisztított körmeim a CND service essentials körömfelület tisztítóval történő tisztítás után, ez a gyönyörű korall színű CND VINYLUX lakk 2 vékony rétegben került a körmeimre, majd fedőlakkal egy réteget kaptak, és a kellemes mandula illatú CND SOLARSPEED körömszárító sprayvel fixáltam a lakkot. 

Akik már próbálták a CND lakjait, tudják, hogy a géllak a legjobb megoldás az ápolt, tökéletes körmökre.

Sajnos a kialakult helyzet miatt nem jutnak el a nők kedvenc körmöseikhez, így az otthoni manikűrt kell megoldani, ebben van segítségedre most a CND.

Step by step otthon:

A leoldó készlet segítségével, otthon is le tudjuk oldani a gellakkot.

Szükséges termékek: CND™ Offly Fast™, CND™ leoldó fólia, narancsfapálca.

Az leoldó fólia rögzített vatta­pamacsát itasd át az Offly Fast™ ápoló leoldóval, majd szorosan csavard rá az ujjadra vagy kérj meg valakit a családból. Ügyelj rá, hogy szoros legyen a csomagolás. Hagyd fenn 5, 8 vagy 12 percig – fedőlakktól függően. A maradék anya­got a körmödről lehetőségeidhez mérten puha eszközzel, mondjuk narancsfa pálcával szedd le. Ha szükséges, még egyszer töröld át az Offly Fast™ ápoló leoldóval átitatott vattával.

Ha hosszúnak találod a körmeid a Koala Buffer™ 240 grites (ez a picit érdesebb) oldalával formázd, illetve rövidítsd. Ügyelj rá, hogy a köröm felszínét ne sértsd meg.

Ha nem szeretnél lakkozni, de vágysz a szép fényes körmökre, akkor használd a Glossing Block™ polírozót.

Utána ápold a körmödet és az őt körülvevő bőrt a SolarOil™ bőr- és körömápoló olajjal. Vigyél fel egy picit a hatsó sánchoz és masszírozd bele a bőrbe, illetve a körömlemezbe is. Isteni mandula illata van, a benne lévő jojoba olaj mélyen a bőrbe juttatja az E-vitamint.

Ha töre­dezésre hajlamos a körmöd, akkor a legjobb amit a körmödre kenhetsz az a RescueRxx™. Keratin fehérjét és jojoba olajat tartalmaz, ami segít helyreállítani a környezeti hatások vagy fizikai sérülések miatt sérült kör­möket. Mindennapos használata mellett nem fog töredezni a körmöd. A körömlemezre csöppents belőle és masszírozd bele alaposan.

De ha mégis szép színes körmökre vágysz, és nem hagyod természetese állapotában a körmeidet,akkor válasz a jelenleg elérhető 160 féle Vinylux körömlakk árnyalat közül.

A CND™ Vinylux™ tartós körömlakk a legjobb választás, amely nemcsak megvédi a körmödet a külső hatásoktól, hanem ápolja is őket. Ráadásul a CND™ Shellac™ színekkel azonos árnyalatokban elérhető.

Most minden online is beszerezhető, és a rendelésedet 1-2 napon belül ki is szállítják otthonodba.

Amikor már újra vissza tudsz menni a körmösödhöz, biztos büszke lesz rád, hogy szépen ápoltad a körmeidet, amíg nem találkoztatok.

Lehetőséged lesz Kupon kódot kérni majd a manikűrösödtől, így a CND segít program keretében 10% kedvezményt kapsz majd a körmös kódjával, a körmös pedig gyűjti a kedvezmény összeget a webáruhában.

Itt bővebben olvashatsz a programról: https://mailchi.mp/naillounge/cnd-segit-program

Szép körmöket, ápolt kezeket :)  

www.shop.naillounge.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7615602132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása