Colour Up: a “Rita Ora for DEICHMANN” kollekció
2020. április 19. írta: persica

Colour Up: a “Rita Ora for DEICHMANN” kollekció

A DEICHMANN elindítja második kollekcióját a brit énekes-dalszerző Rita Orával

Rita Ora ismét a DEICHMANN márkanagykövete lesz: ő az arca a brand 2020-as tavaszi/nyári kollekciójának. A “Colour Up” Rita Ora második kollekciója Európa legnagyobb cipőkereskedője számára, amelynek darabjai 2020 március végétől elérhetőek a DEICHMANN online shop-jában, a www.deichmann.com oldalon.

2020 tavaszán Rita Ora és a DEICHMANN folytatja a 2019-es őszi/téli kollekcióval kezdődött, sikeres együttműködést. Az énekesnő a DEICHMANN-nal közösen a “Colour Up” szlogen alatt egy nagyon változatos cipő kollekciót hozott létre, merész színekkel és trendi részletekkel. “Szeresd, aki vagy, tedd oda magad, és mutasd meg a világnak, hogy mid van” – a kollekció üzenetét olyan merész, ragyogó stílusok tükrözik, amelyek a szín és az élet örömét ünneplik.

“Örömünkre szolgál, hogy a jellegzetes divatérzékű stílus ikon, Rita Ora újra együtt dolgozik velünk ebben a szezonban” – mondta Heinrich Deichmann.

A kollekció 35 modellje öt fő téma alatt ötvözi a szezon legújabb trendjeit: chunky sneakerek, fémes részletek, csillogó sarkak, platformok, pántos szandálok. A colour block sneakerek dombornyomott talppal és fémes hatású betétekkel trendi, sportos kinézetet biztosítanak, míg az elegáns nyári outfitet a sarokpántos szandálok és a loaferek krokodilbőr hatású anyaggal teszik tökéletessé. A kollekcióban gyönyörű színekben pompázó lapos- és éktalpú szandálokat, csillogó sarkú és platformos szandálokat találhatunk, de állatminta betétes körömcipőket és pasztell árnyalatú pántos szandálokat is beszerezhetünk a szezon újdonságai közül.

Rita Ora így nyilatkozott: “Örülök, hogy újra együttműködünk a DEICHMANN-nal. Nagyon jó móka volt egy ilyen fantasztikus, színes kollekciót megalkotni, amely arra bátorítja az embereket, hogy erősek legyenek és higgyenek magukban.”

Az új „Rita Ora for DEICHMANN” kollekció 35 modellt tartalmaz, amelyek 2020 március végétől érhetőek el a DEICHMANN online shop-jában, a www.deichmann.com oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr215623994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása