ANYA SZERETLEK!
2020. április 22. írta: persica

ANYA SZERETLEK!

Az édesanyák nagy mértékben befolyásolják, hogy milyen emberré válunk életünk során. Ismét eljött az ideje köszönetet mondani az életünkben szereplő anyafiguráknak. És mi lenne kifejezőbb köszönet egy csodálatos kollekciónál, tele a virágok illatával és pompás habokkal? Az anyák kiérdemelték ezt a kényeztetést! 

Anya, szeretlek!

MAMMA MIA Pucér zuhanyradír
Próbáld ki a pompásan pink összetevők erejét. A frissítő pink grépfrút, a tisztító rózsaagyag és a hámlasztó himalájai tengeri só éjjel-nappali ragyogást ad a bőrödnek. A vanília és a rózsafa garantálja, hogy bőröd nem csak lágy és puha, hanem ellenállhatatlan illatú is lesz. Hogyan tudnál ellenállni neki?

MAMMA MIA Zuhanyradír
Próbáld ki a rózsaszín összetevők egész tárházát, melyeket mind beletuszkoltunk ebbe a pompásan krémes, bőrfényesítő testradírba. A frissítő pink grépfrút, a tisztító rózsaagyag és a hámlasztó himalájai tengeri só éjjel-nappali ragyogást ad a bőrödnek. A vanília és a rózsafa fényűző, babahintőporhoz hasonló illata garantáltan ellenállhatatlan.

GINGER Pucér tusfürdő
Ha unod a moonwalkot, a foxtrottot, a polkát és a salsát, vetkőzz pucérra és fűszerezd meg az életed ezzel a ragyogóan vörös, csillámló tusfürdővel. Ha ezzel a stimuláló tusfürdővel tisztálkodsz, kívül-belül ragyogni fogsz. Tele van melengető gyömbérolajjal és friss gyömbérgyökér-főzettel.

GINGER Tusfürdő
Ha unod a moonwalkot, a foxtrottot, a polkát és a salsát, fűszerezd meg az életed ezzel a ragyogóan vörös, csillámló tusfürdővel. Ha ezzel a stimuláló tusfürdővel tisztálkodsz, kívül-belül ragyogni fogsz. Tele van melengető gyömbérolajjal és friss gyömbérgyökér-főzettel.

BABY’S BUM Pucér arctisztító
Gyere egy kicsit közelebb és dörzsöld! Ha úgy érzed, szükséged van egy gyengéden tisztító és tonizáló élményre, itt az ideje elővenni ezt a bájos babapopsit. A Baby's Bum mindent megad neked, amit tisztítástól csak kívánhatsz. Vetkőzz pucérra!

ME TIME Friss arcpakolás
Ha egy kicsit túl sok az életből, tudjuk, mire van szükséged. Zárd be az ajtót, húzd be a függönyt, tedd repülő-üzemmódba a telefonod. Jön egy kis Me Time! A gyengéden bőrnyugtató összetevők keveréke törékeny virágillatot áraszt, így tökéletesen kényeztet. Gyerünk, ez jár neked!

POSH Szilárd sampon
Ez a szilárd sampon kicsi, de erős. Egyszerre sampon és kondicionáló; elfér a tenyeredben és nincs csomagolása. A jázmin és az oud kifinomult illatától hajad és fejbőröd tiszta, kondicionált és fényűző érzést kap.

KNOCK OUT Többször használható habfürdő
Ez a vibráló habfürdő tele van illatokkal! Ha szeretnéd összeszedni magad csata előtt vagy csata után, irány a kád - ez a fűszeres, izomnyugtató habfürdő segít a legjobb formádat hozni.

BLAZIN’ BAD ZULA Fürdőbomba
Ez a melengető fürdőbomba előhívja a szupererődet és segít túlélni a napot. A vérkeringést serkentő összetevők és a hangulatjavító illat segítségével újjászületve emelkedsz ki a mélykék vízből.

MADAME PRESIDENT Fürdőbomba
A kampánynak vége - és te nyertél! Alakíts kormányt a keserűnarancs-olajjal, hogy minden körülmények közt nyugodt maradhass. A gréprfút remek belügyminiszter lesz, mivel jókedvre derít és fertőtlenít, hogy a következő krízis során is megőrizd a hidegvéred. A kukoricakeményítő lágyítja és tisztítja a bőrt. Nem számít, miben hiszel, tiéd a világ. Sok szerencsét, Elnökasszony! 

AJÁNDÉKOZD MEG AZT, KIRE FELNÉZEL 

ROAR! Ajándékcsomag

Olyasvalakinek keresel ajándékot, aki imádja a luxust? Megtaláltad! Ez az ajándékcsomag öt verhetetlenül kényeztető terméket tartalmaz. És mi lesz az újrahasznosítható dobozzal? Haha, majd meglátod.

GARDEN BUDS Ajándékcsomag

Hobbikertésznek keresel ajándékot? Virágcsokorral tervezted meglepni az anyukád? Fejezd be a válogatást és tegyél fel mindent erre a csodás kendőcsomagolásba burkolt ajándékcsomagra, ami segít köszönetet mondani - a Lush sajátos módján.

FLOWER POT Ajándékcsomag

Virág és csoki? Inkább válassz olyan ajándékot, amit igazán szeretnek az anyák. Csillámlóan lila fürdővíz és egy pompásan vaníliás testradír vár.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5215632688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása