A vadonatúj SEAT Leon
2020. április 27. írta: persica

A vadonatúj SEAT Leon

Csatlakoztathatóság a márka legfejlettebb járművében

A vadonatúj SEAT Leon a márka első teljesen csatlakoztatott járműve, amely az embert mindig kapcsolatban tartja digitális életével

Az új Leon autóba épített konnektivitással rendelkezik, ideértve a teljes kapcsolatot az Android Auto-val és a vezeték nélküli CarPlay szolgáltatással, online alapú navigációt, funkciókat és szolgáltatásokat; és autón kívüli csatlakoztathatóság a SEAT CONNECT-en keresztül

A jármű beépített eSIM-mel és egy új, akár 10 collos méretig terjedő információs és szórakoztató rendszerrel rendelkezik

A beépített és az online szolgáltatások száma a jármű élettartama során növekszik, ahogy a digitális ökoszisztéma bővül, ezáltal javítva a felhasználói élményt

A világ változik, digitalizáltabb, mint valaha, ahogy kapcsolódunk a csatlakoztatott világhoz. És egyre növekszik annak szükségessége, hogy ezt a digitális világot magával vigye a járműbe, ezért a vadonatúj SEAT Leon a márka első teljesen összekapcsolt autója.

A következő generációs SEAT Leon nagyobb lehetőséget kínál a fogyasztók számára, hogy digitális életüket magukkal vihessék autójukba, és akkor is, ha ha kiszállnak az autóból. A vadonatúj SEAT Leon a márka első teljesen csatlakoztatott járműve, amely összeköttetést kínál a Full Link – az Android Autoval, valamint vezeték nélküli hozzáférést biztosít az Apple CarPlay-hez -, valamint online infotainment és a közeljövőben autós alkalmazásokat is kínálni fog, amelyek bővítik és továbbfejlesztik az ügyfél vezetési élményét. A járműből kiszállva a felhasználók távolról férhetnek hozzá a jármű adataihoz, a töltési folyamatot irányíthatják, és a légkondicionálót távolról vezérelhetik (plug-in hibrid változat esetén).

A beépített és az online szolgáltatások száma a jármű élettartama során növekszik, ahogy a digitális ökoszisztéma bővül, ezáltal javítva a felhasználói élményt.

SEAT CONNECT

Egy új világ nyílik meg az okos eszközére letölthető SEAT Connect alkalmazásnak köszönhetően, amely távirányítást biztosít számos olyan funkció felett, amely maximalizálja a járművezető élményét, és segít javítani a biztonságot is.

Amikor a járművön kívül tartózkodik, a SEAT Connect alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók távolról hozzáférhetnek a jármű adataihoz: vezetési adatok, parkolási helyzet, jármű állapota, beleértve az ajtókat és a lámpákat, beállíthatnak sebesség riasztást, így figyelmeztetést kaphat, ha a jármű használója túl gyorsan vezet, területi és lopási riasztásokat, kinyithatja és bezárhatja az ajtókat a távoli lezárás és feloldás szolgáltatásával, vagy távolról aktiválhatja a kürtöt és az irányjelzőket, hogy könnyebben megtalálja az autót.

A SEAT CONNECT nagyobb biztonságot nyújt a segélyhívás (kézi vagy automatikus) segítségével, amely fontos adatokat küld az autóból a segélyhívó szolgálatoknak, például az autó helyzetét, a motortípust, az autó színét vagy az utasszámot, megkönnyítve ezzel a segítséget.

A SEAT Digital Cockpit három fő információs kijelzőt kínál: Klasszikus, Digitális és Dinamikus nézetet.

Connectivity Box

Az új Leon rendelkezik az induktív töltést biztosító Connectivity Box-szal - megfelel a Qi szabvány protokolloknak -, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk, hogy a kritikus pillanatokban energia nélkül maradnak.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574 100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15 000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerü Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektromos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1415644002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása