#LushMoods meditáció fürdőbombáinkkal
2020. április 28. írta: persica

#LushMoods meditáció fürdőbombáinkkal

A Te kádad, a Te wellnessfürdőd. Lush meditáció és a kádfürdőzés előnyei

A kádfürdőzés már önmagában is relaxációs élmény. Ezt már a római korban tudták, amikor felfedezték az ásványvízforrásokat és elkezdtek járni az angliai Bath városka fürdőjébe. Kleopátra is jól ismerte jótékony hatásait, aki a tejben és mézben való szépítő fürdésre esküdött. A sok pozitív hatást és előnyt évszázadok óta ismerik - ha nem sokat tudsz róla, ideje tanulni! Ezt szem előtt tartva: irány a kád és vesd bele magad az esti relaxációba! 

Teremtsd meg a saját Lush Spa élményedet otthon - külön fürdőzéshez készített meditációinkkal

A testileg-lelkileg átható, nyugodt és öngondoskodó kádfürdő élményért bemutatunk kétféle meditációs útmutatót, melyek segítenek ellazulni, amíg fekszel a vízben. Ragadd meg fejhallgatódat vagy indítsd be a videót hangszóróidon, engedj egy kád vizet, dobd bele kedvenc fürdőbombádat és indulhat a kényeztető utazás. A gyengéd hang mely irányítja utadat és a relaxáló zene tökéletes elegye elrepít egy másik világba, mintha egy igazi Lush fürdőben lennél.

Hogy szeretnéd érezni magad?

A nyugodtság élménye:

Ez az irányított meditáció ellazít, relaxál és meghitt hangulatot teremt, melyben biztonságban érezheted magad. Változtasd át kádadat egy kényelmes, nyugtató búvóhellyé, mely biztonságérzetet és békét áraszt.

Élénkítő meditáció: 

Ez a különleges meditáció élénkíti a testet és a lelket, energiával tölt fel, végül pedig megteremti az itt és most élményét. Segít megtalálni az örömöt és boldogságot a mindennapi élet kis dolgaiban is.

Fürdőzés előnyei: 

Egy kád forró fürdő bizonyítottan növeli a mentális jólétet és segít beállítani az úgynevezett "cirkadián" ritmust, az alvási ritmust, mely belső óránkként működik. Egyéb tanulmányok azt is alátámasztják, hogy egy teljes fürdőzés csökkentheti a vércukorszintet, jelentősen javítja a szív egészségét és annyi kalóriát égetünk el közben, mint egy hosszabb séta alatt. Ez persze nem azt jelenti, hogy a kádfürdő helyettesíti a testmozgást, viszont az előnyei nyilvánvalóak.  

"A fürdés nem csodaszer, de feldobhatja napjainkat. Egyáltalán nem hasonlítható össze egy zuhanyzással. A kádfürdőzés ellazítja és puhává, simává varázsolja a bőrt. Hidratál, fokozza a vérkeringést és a sejtek megújulását. Egy kád forró víz gazi megújulás a léleknek, mert benne tudsz csak igazán kikapcsolni.“

Így varázsolhatsz magadnak tökéletes fürdőszobát

A legmegfelelőbb relaxációs élményért este érdemes fürdőt venni: kutatások alapján kimutatható, hogy az esti fürdőzés elősegíti a mély, pihentető alvást. Az ideális vízhőmérséklet általánosságban épphogy csak kevesebb mint testhőmérsékletünk, azaz 37 fok körüli. Legkönnyebben kezünkkel tudjuk ezt felmérni: ha beleteszed a kezedet a vízbe és azonnal visszahúzod, akkor túl meleg.

Válassz olyan fürdőbombát, amely legjobban tükrözi aktuális állapotodat és harmonizál veled (illetve a választott meditációval). A különböző összetevők, színek és illóolajok bizonyos hatással lehetnek lelkiállapotunkra. Ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy melyiket is válaszd, adunk néhány tippet: 

Ha felemelő érzésre vágysz: használd az élénk, frissítő színeket mint a sárga vagy narancssárga, mivel boldogságot árasztanak. Friss, különleges illatú összetevőkkel, mint például citrommal vagy borsmentával kombinálva egy fürdbomba igazi inspiráló élmény lehet.

Ajánlott fürdőbombáink az élénkítő, felvidító fürdéshez:  CalaveraTemple of the SkyOlive BranchDragon’s EggIntergalacticMelusineGroovy Kind of LoveRocket Science vagy Avobath

Másik lehetőségként a kék és zöld árnyalatok megnyugtatják az elmét és csökkenthetik a vérnyomást, miközben a levendula és ylang ylang mámorító illata duplán relaxáló hatású. 

Ajánlott fürdőbombáink egy relaxáló, ellazító fürdéshez:  TwilightDeep SleepBlue Gardenia Salt Cube, Big BlueIckle Baby BotDirty vagy Flight.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8915646414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása