ChocoMe ANYÁKNAPJÁRA is
2020. április 29. írta: persica

ChocoMe ANYÁKNAPJÁRA is

Az idei Anyáknapja is sajnos más lesz mint eddig. De így is igyekszünk a legtöbbet és a legemlékezetesebbet kihozni belőle. 

Vasárnap Édesanyámat is meglátogatjuk természetesen, és igazán különleges ajándékcsomaggal készülünk neki a ChocoMe nemzetközi sikerű és számos díjat megnyert csokoládéi közül.

Teszünk az ajándékkosárba a kedvenc gyümölcseiből készült csokoládés drazsékat, piros bogyós gyümölccsel teliszórt, táblás csokoládét, és, hogy a kedvenc forró csokoládéját el tudja otthon készíteni, egy pazar íz világú ChocoMe forrócsokoládé port is.

Mert most mindennél fontosabb, hogy az Édesanyák mindenből a legjobbat kapják.

De ne csak ezen a csodálatos napon lepjük meg szeretteinket különleges csokoládéval…

Mészáros Gábor, a ChocoMe tulajdonosa, aki rengeteg Nemzetközi díjat tudhat magáénak a különleges csokoládéi által, bízik abban, hogy ha az év bármely napján a kezedbe kerül egy gyönyörű csomagolású ChocoMe csokoládé, amit ha kicsomagoltál és megkóstoltad, sikerül egy felejthetetlen, egzotikus gasztronómiai élménnyel gazdagodnod általa.

Édesítsd meg a napjaidat, mert váratlan csokoládéálmaink válnak valóra, amelyekben ismét életre kel a hétköznapokat megédesítő, ellenállhatatlan ízek mágiája, valamint a mesterség és a minőség iránti elkötelezettség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9715647792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása