Bőrtisztítás a Nu Skin „hadseregével” :)
2020. május 10. írta: persica

Bőrtisztítás a Nu Skin „hadseregével” :)

Az elmúlt hosszú hetekben rengeteget mondogattam a gyermekemnek is, hogy aktívabb kézmosás, tisztítás…Ez napjában többször is ismétlődött, amikor egy héten egyszer kimozdultunk, akkor meg pláne. Amiből persze, egy idő után az lett, hogy „jaj, annnya tudooom!”  (Azért ezt jó hallani, az anyai szívemnek…) 

A gondos tisztítás nekünk a kezeinknél kezdődik, így a fantasztikus Epoch termék gleccserek alól kinyert tengeri iszapot és őrölt nyugati hemlokfenyő kérget is tartalmazó terméke kiemelten fontos szerepet kapott napjainkban. Az Epoch testradír, melyet kezünk tisztítására használunk most, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén élő őslakosok bőrük puhítására alkalmazzák. Ez a szappanmentes mélytisztító készítmény hatékonyan tisztít, miközben segít ledörzsölni az elhalt hámsejteket a simább, tisztább érzetért. 

Gyermekem nagy kedvence lett a Hibiscust tartalmazó haj és tusfürdő készítmény. Bár kikérte magának, hogy ő már nem „baby” azért előszeretettel próbálta ki a terméket.

Az Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash (Sampon és tusfürdő hibiszkusszal gyermekeknek) hibiszkuszvirág kivonatot tartalmaz, amelyet a dél-ázsiai ősi kultúrákban hidratálásra, valamint a fejbőr tisztítására és karbantartására alkalmaztak. Az Epoch Baby kipróbált és megbízható ősi gyógynövényi megoldást kínál, amelyet a vezető etnobotanikusokkal végzett közös munka tökéletesít. Ez a gyengéd, hatásos termék olyan testápolást kínál gyermekemnek, melynek hatását az idő már bizonyította.

Könnymentes formulája minden gyermeknek megkönnyíti a fürdőzést, hiszen a szembe kerülő termék nem okoz irritációt. Könnyen egy kézzel adagolható, könnyen eloszlatható a gyermek bőrén, így a fürdetés még egyszerűbb.

A gyermekünkről való gondoskodás után mi magunk is megérdemeljük a legjobbat, hiszen bőrünk minden nap különböző irritációnak van kitéve, így a fürdés illetve tusolás alkalmával, olyan terméket szeretünk használni, ami nem csak tisztít, de ápolja is bőrünket.

Ehhez a Nu Skin Body Cleansing Gel (tusfürdő zselé) 500 ml (családi kiszerelés!) van bőröm segítségére.

A termék teljes mértékben szappan és pakura (kőolaj származék, kozmetikában vivőanyag) mentes, így rendkívül gyengéden, szárítás és a bőr leszigetelése nélkül tisztít, kondicionál, és frissíti az egész testet.

Ami számomra nagyon fontos, hogy Aloe Vera-t tartalmaz, ami vegyíti gyengéd tisztító elemeit a bőr tisztítása és kondicionálása végett.

Aki csak a gyors és kényelmes zuhanyzás híve nap mint nap, és nincs ideje elmerülni a finom habokban a kádban , annak mindenképpen ki kell próbálnia a krémes állagú Nu Skin Liquid Body Bar tusfürdőt, mert ez az örök klasszikus, a Nu Skin Body Bar ötvözi az hagyományos formát és a hatékonyságot, mely nem szárítja a bőrt, így az friss és tiszta marad a napi gyors zuhanyzás alkalmával is.

Ha már kilubickoltuk magunkat a kádban, vagy vettünk egy frissítő zuhanyt, akkor érdemes eme programunk lezárásaként egy kellemes testradírozással feltenni a pontot az i-re, mielőtt kilépünk a kádból, vagy a zuhany alól. Ehhez a Nu Skin „hadsereg” Liquid Body Lufra bőrradírozó tusfürdő van segítségemre, így bőröm az elhalt hámsejtektől megszabadulva, a keringést felfrissítve, selymes illetve puha lett.

Azt hiszem, szuper kis hadsereg állt szolgálatba a tisztálkodás terén.

A Nu Skinről:

Az amerikai kozmetikai márkát 1984-ben Utah államban alapították.

A cég a nemzetközi terjeszkedést 1990-ben Kanadával kezdte, ma pedig a Nu Skin termékeket a világ 50 országában árulják.

A vállalat célja, hogy legjobb minőségű bőrápolási termékeket állítson elő, jótékony hatású összetevőkből.

Termékekről minden infót megtalálsz:

https://www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/home.html 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7615677608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása