Ragyogj, mint a tavaszi virágok, a Toman Beautyval!
2020. május 10. írta: persica

Ragyogj, mint a tavaszi virágok, a Toman Beautyval!

Tomán Szabina a nagy sikerű Toman Diet megalkotója, elindította Beauty termék vonalát is.

Nem is akármivel rukkolt elő, mint egy Svájcban készülő, kiváló alapanyagokat tartalmazó komplex hatású, sejtregeneráló, hidratáló arckrémmel, amely modern hatóanyagok alkalmazásával segíti bőröd feszességének visszaállítását is. 

Nagy örömömre szolgált, hogy szinte az elsők közt próbálhattam ki én is az arckrémet, mely 92%-ban természetes kivonatok felhasználásával készül, így hatékony regenerálást biztosít a sejteknek, és véd a külső hatásokkal szemben.

A Bloom-me Bőrfeszesítő hatásával képes simábbá és fiatalosan ragyogóvá varázsolni az arcbőrt , 24 órás hidratálást biztosít, csökkentve a ráncok láthatóságát, nyugtatja a bőrirritációt és a bőrpírt, gyorsítja a bőr regenerálódását és fokozza a kollagénszintézist, ezzel lassítva a sejtek öregedését.

Nézzük mit rejt ez a hófehér dobozka:

Már az arckrém csomagolása is a letisztult, minimál, elegáns desing vonalat követi, mely újrahasznosított papírból készül, szem előtt tartva a környezettudatosságot. A hidratáló krém tégelye (50 ml) praktikus, így akár magaddal is viheted, a női táskában tökéletes helye lesz. Az arckrém illata, finom, számomra enyhén púder és mangólia illatára emlékeztet. Textúrája lágy, vizes bázisú, könnyen felvihető az arcbőrre, mely felvitele után könnyen be is szívódik. A megtisztított arcbőrömre és dekoltázsra egyenletesen vittem fel egy ujjnyi mennyiségű krémet, napjában két alkalommal használtam, a reggeli arcápolási rutinom kellékeként, és este, lefekvés előtt. 

Bőröm ragyog, mint a tavaszi virágok, és remélem a hidratáló arckrém, csak az első egy Toman beauty Bloom-me család termékei közt … én izgatottan várom a folytatást…

5 féle természetes alapanyagot tartalmaz a bőr megújulásáért, melyek a következők:

Mythos Vita. Biofermentált peptidek. Növényi retinol. Hialuronsav. Shea vaj.

Mi a szerepük ezeknek az alapanyagoknak?

A Mythos Vita aktív hatóanyag több éves tudományos kutatómunka eredménye: a növényi őssejtek és a távol-keleti kiwibogyó-kivonat óvja a sejteket az oxidatív stressztől, segít megőrizni azok fiatalságát és javítja anyagcseréjüket.

A biotechnológiai eljárásokkal előállított biofermentált peptidek serkentik a kollagén és elasztin rostok termelődését, fokozzák a kollagénszintézist, ezzel lassítva a sejtek öregedését, valamint támogatják a hatóanyagok maximális felszívódását.

A Bloom-me arckrémben található növényi retinol, mely serkenti a kollagéntermelést és felgyorsítja a hámsejtek természetes megújulási folyamatait, ami ragyogó, feszes bőrt eredményez.

A hialuronsav legfontosabb tulajdonsága, hogy saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni, így intenzív hidratáló hatású. Kisimítja, feltölti, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, ráadásul a bőr természetes védőrétegét is erősíti és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Az afrikai karité fa termésének magjából kivont Shea vaj, édes illatú hidratáló, amely gyorsan felszívódik a bőrbe, megnyugtatja, valamint sokoldalúan segít megszüntetni a bőrproblémákat.

A Bloom-me használata maximális feltöltődést jelent testnek és léleknek.

A hidratáló arckrém fejlesztése során állatokon nem tesztelt, összetevői genetikailag nem manipuláltak.

A termék megrendelhető a www.tomandiet.com weboldalon, és megtalálható az Ország 29 pontján jelen lévő Toman Lifestyle üzleteiben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4015677010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása