Vár a vidék!
2020. május 27. írta: persica

Vár a vidék!

Helyezd át pár napra az irodád egy mesés vidéki szállóba!

Végre elérkezett az enyhülés ideje.

Bár csak részlegesen, de újra vendégül láthat a Hercegasszony Birtok!

Mindenkit szeretettel várnak a konyhával felszerelt, kényelmes apartmanszobákban.

Gyere és élvezd a friss levegőt, a folyó illatát, a napsugarak simogatását vagy épp a puha gyepszőnyeg érintését. Kerüld el a tömeget, és éld át a vidéki élet szabadságát a Körös-parton! 

Töltődj fel a Hercegasszony Birtokon!

Bőséges reggeli választékkal és helyi alapanyagokból készített fenséges ízekkel várnak a birtok hatalmas teraszán. A nyugalom varázsával két hektáros parkban, amit a háborítatlan természet ölel körül. Stílusos élmények, hiszen az épületek a 30-as évek nemesi hangulatát árasztják magukból.

Béreld ki a birtokot!

El tudod képzelni, hogy áthelyezed a home office-t néhány napra egy elegáns birtokra és egy mesébe illő kastélyparkba? Itt a lehetőség, most az egész hercegasszony a Tiéd lehet, elegáns szobákkal, a személyzet különleges figyelmével, érintésmentes kiszolgálással, ellenállhatatlan ételekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6915719882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása