Apák Napja. Illatos ajándékok
2020. június 10. írta: persica

Apák Napja. Illatos ajándékok

"Hiszem, hogy az, amilyen ember végül válik belőlünk, attól függ, mit tanulunk apánktól azokban a kósza pillanatokban, amikor éppen nem akar nekünk tanítani semmit" - Umbert Eco író. 

Apás programok. Apa keze. Apa illata. Minden szép emlék ritka kincs, amit Apák napján - idén június 21-én újra feleleveníthetünk. Annak érdekében pedig, hogy biztosan mosolyt csaljunk az ünnepelt arcára, két kifogástalan minőségű, illatos ajándékot ajánlunk a Mäurer & Wirtz parfümház gazdag kínálatából. 

Férifasan elegáns. Baldessarini

Az apák szuverének. Stílusuk és karakterük van - ők a mi nagyszerű példaképeink. Férfias, elegáns aurájukkal összhangban az igazi férfiak már a márka indulásától Baldessarini Ambré Eau Fraîche-t viseltek. Dinamikus, elegáns illat, amelyet a Côte D'Azur hangulata inspirált – a nagyvonalú életmód, és az a végtelen horizont, amely a mélykék Földközi-tengert keretezi. A tiszta, frissen induló illatban a bergamott és görögdinnye helyét a zsálya, az érzéki ibolya, az alma és a szerecsendió izgalmas kombinációja váltja fel a szívillatban. A meleg, elegáns fás jegyek extravagáns, lenyűgöző aromája kerekíti le a kompozíciót. Egy olyan illatos titok, amelyet szivesen megosztunk az édesapánkkal.

A tökéletes ápoltság jegyében. TABAC

Az édesapák körében is egyre népszerűbbé válik a szakállviselés – a kifogástalan ápoltságról pedig a TABAC Original gondoskodik. A Barber Shop at Home négyfokozatú borotválkozási rituáléja már a borotválás előtt elkezdődik: a megfelelő tisztítás az első lépés a sampon és balzsam segítségével. Majd a borotvakrém következik, amely biztosítja a penge optimális csúszását. A szakállat ezután finom olaj ápolja, megakadályozva az irritációt és közben megteremtve a szakáll fényét és puhaságát. A styling a TABAC szakállviasz segítségével gyerekjáték, a teljes rituálé utolsó mozzanata pedig a jól ismert TABAC borotválkozás utáni krém.
A termékcsalád illata férfias, jellegzetes fougère kompozíció, amely finom fákból, pézsma-, borostyán- és virágjegyekből készült. Gyógynövényes-fűszeres aromája otthonunkat elegáns fodrászattá varázsolja.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4515802518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása