Kompromisszumok nélküli bőrápolás a Dermedic-el.
2020. június 10. írta: persica

Kompromisszumok nélküli bőrápolás a Dermedic-el.

Azon emberek közé tartozom, akik szinte naponta krémezik a kezüket. A jelenlegi időszakban a sok sok kézmosás után meg különösen sok kézkrémet használok. Szeretem, ha kezem ápolt, puha tapintású, ezért is kiemelten fontos számomra, hogy a legmegfelelőbb kézkrémmel ápoljam kezeim bőrét.

Így kerültem kapcsolatba a FullCosmetix Dermedic Linum Emolient regeneráló kézápoló krémmel.

A kézkrém telítetlen zsírsavakban gazdag Omega 3, 6, 9 lenmagolajat tartalmazó krém, mely a nagyon száraz, ekcémás kéz ápolására kiemelten ajánlott.

További hatóanyagai is a kéz bőrének ápolását szolgálják, ilyen például a termékben található: allantoin, lanolin, glicerin és E vitamin.

Nekem sokszor a száraz kezeim okoznak gondot, a Linum Emolient erre is megfelelő probléma megoldást nyújtja, hiszen a krémben található összetevők enyhítik az ekcéma tüneteit, mint a: viszketést, szárazságot, feszülő érzést, irritációt.

A kézkrém felgyorsítja a regenerációt és javítja az epidermisz mikrobiómáját.

A magas tisztaságú lanolin mélyen hidratálja és lágyítja a kéz bőrét, azáltal, hogy a bőr mélyebb rétegeibe épül be, helyreállítja a bőr védőrétegét és megakadályozza a párolgás miatti vízvesztést. Az E-vitamin puhítja, táplálja bőrt és segíti a védekezőképességét. 

Nagy előnye számomra a Linum Emolient kézkrémnek, hogy gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros réteget a bőrön.

Így a kézmosás után egy gyors krémezés a kezeimnek, és folytathatom a napi tevékenységet, nem várva arra, hogy végre beszívódjon a krém a kezeim bőrébe, így „szuper anyuként” már tehetem is a dolgom… annyi pici időt adva magamnak, hogy a kézkrém, finom, friss illatát még magamba szívom, amit még hosszú ideig élvezhetek, így nem csak a kezeim járnak jól…  

A Dermedic termékeiről minden további információt a honlapon megtalálsz, ahol a bőrtípusodnak megfelelőeket meg is tudod rendelni:

https://www.fullcosmetix.hu/dermedic-borapolas/

https://www.fullcosmetix.hu/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9815772554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása