A bőr nem felejt!
2020. június 11. írta: persica

A bőr nem felejt!

Kipróbáltam a Dermedic Tolerans bőrnyugtató hidratáló nappali krémet

Arcbőröm a korom előre haladtával Hiperérzékennyé vált, így különösen fontos lett számomra a kimagasló minőségű, és megfelelő arckrémek használata.

Így került a mindennapi arcápolási rutinom közé a Dermedic Tolerans nappali krémje, mely nagyon praktikus pumpás csomagolást kapott, ezzel is biztosítva a krém hatékonyságát.

A pumpás kiszerelésnek köszönhetően nem tudsz a tégelyben lévő krémmel érintkezni. A pumpás megoldás miatt  teljesen higiénikusan adagolhatod a megfelelő mennyiségű arckrémet.

A praktikus külcsin után, nézzük mit is tartalmaz a hidratáló krém:

A Dermedic Tolerans nappali krém termálvizet tartalmaz sok más hatékony összetevője mellet, mely megnyugtatja a bőrt és csökkenti a bőr érzékenységét mind belső, mind külső irritálókkal szemben és helyreállítja a hiperaktív bőr egyensúlyát.

Az irritált és kipirosodott bőrt megnyugtatja, és hatékonyan minimalizálja a hiperérzékenységet.

A termék Neutrazent tartalmaz, mely aktív, több hatással bíró hatóanyag. Ezen felül helyreállítja a hiperaktív bőr egyensúlyát. Támogatja a lipid védőréteg regenerációját, erősíti a bőr védelmét.

A sheavaj és a Phytosqualan javítják a bőr védő tulajdonságait. Hatékonyan serkentik a bőr sejtjeinek regenerációját és lezárják a sejten belüli kötőanyagot a bőrben, megvédve a bőrt így a sérüléstől. Megvédi arcbőröd a kiszáradástól, dehidratációtól. Véd a vízveszteség ellen, így hosszú távú hidratációt biztosít, ezáltal a bőr visszanyeri megfelelő komfort érzetét.

A formula gondosan válogatott irritációmentes összetevők optimális, hatékony mennyiségén alapszik, mely minimalizálja az allergiás reakciók kockázatát és biztosítja a termék maximális biztonságát és toleranciáját. Illatanyag mentes.

Használata javasolt: az irritációra hajlamos hiperérzékeny bőr hatékony ápolására javasolt, valamint azoknak, akiknek bőre kevésbé tolerálja a hagyományos bőrápoló készítményeket. Használata javasolt dermatológiai és kozmetikai kezeléseket követően. Ideális smink alap.

Így használd: reggel vidd fel a megtisztított arcbőrre, masszírozd gyengéden a bőrbe, majd hagyd felszívódni. KLINIKAILAG TESZTELT - DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT HIPOALLERGÉN TERMÁLVÍZZEL.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7515803598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása