Fiziológiás micellás arctisztító – mindenek előtt
2020. június 11. írta: persica

Fiziológiás micellás arctisztító – mindenek előtt

A bőrápolás a tisztítással kezdődik. Mai, rohanó világunkban, ahol bőrünk rendkívül sok negatív környezeti hatásnak van kitéve, elengedhetetlenül fontos, az arcbőrünk tisztán tartása, hidratálása, ápolása. 

A hiperérzékeny bőr ápolása nehéz, mivel a legtöbb bőrápolási készítményt nem tolerálja.

A Dermedic Tolerans Sensitive fiziológiás micellás arcápolója, egy magas toleranciájú formula, mely gondosan válogatott összetevők optimális és hatékony mennyiségére alapozva lett kifejlesztve, irritálók alkalmazása nélkül, az allergiás reakciók kockázatát így minimalizálva.

Arcbőröm hidratálása, és ápolása előtt nagyon fontos az alapos tisztítás, melyre a Tolerans micellás arctisztító tökéletes választásnak bizonyult. A Dermedic kozmetikai márkái közt megtaláltam azt a kettős micelláris felépítésű terméket, mely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a felesleges faggyút, sminket anélkül, hogy irritációt, feszülő érzést vagy szárazságot okozna arcbőrömnek.

A bőr tisztításának két féle módjára is tökéletesen alkalmazható, a tisztítást követően leöblítettem az arcom vízzel, de víz használata nélkül vattakorong segítségével is el tudtam távolítani a szennyeződést az arcbőrömről.

Ez az arctisztító egy védőgátat hoz létre a nedvességvesztés ellen, mert a formulájában megtalálható glicerol hatékonyan védi a lipid réteget a vízvesztés ellen.

A gondosan összeválogatott nyugtató és tápláló aktív összetevők, mint a Glucan Forte, D –panthenol és allantoin biztosítják a bőr természetes védelmét és fiziológiai egyensúlyát.

Mit nyújt még a Tolerans Sensitive bőrödnek:

- Nem tömíti el a pórusokat

- Megnyugtatja az irritációt

- Finom, tápláló filmréteget képez a bőrön

- Nem tartalmaz illatanyagot és színezéket

- 0% színezék

- 0% illatanyag

- Termálvízet tartalmaz

Hiperérzékeny, allergiára hajlamos bőrre ajánlott.

Nekem bevált! Ha érzékeny a bőröd, vagy irritációra hajlamos, keresd a Dermedic termékeket, az alábbi oldalon, ahol még számos jobbnál jobb Dermokozmetikumokkal találkozhatsz:

https://www.fullcosmetix.hu/

A Dermedicről:

Legnagyobb kincsünk az egészségünk. Az egészség olyan érték, melynek fontosságát leginkább akkor ismerjük fel, amikor veszélyben van, vagy netán elveszítjük. Olyan akár a levegő: természetes, hogy van, természetes, hogy lélegzünk. A statisztikák sajnos azt mutatják, hogy a betegségben töltött éveink száma növekszik. A világ azonban felgyorsult és kevés idő jut az egészségünk megőrzésére, pedig ez az egyik legfontosabb feladatunk, szerepe egyre nagyobb mértékben növekszik.

A Full Cosmetix Kft. teljes csapata hisz abban, hogy a szépség és az egészség együtt jár, kéz a kézben.

Szépség alatt Mi azt a belső egyensúlyt és harmóniát értjük, mely hatással van a mindennapi életünkre és komfortérzetünkre, amitől energikusak és magabiztosak leszünk. Ehhez nélkülözhetetlen egészségünk megőrzése.

Dermedic: 70 év tapasztalatával fejlesztettek, 15 éve van jelen a bőröd védelméért!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4215803590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása