Nyugat – Afrika hangulata a Bükk kapujában...
2020. június 16. írta: persica

Nyugat – Afrika hangulata a Bükk kapujában...

Azon emberek közé tartozom, akik sokfelé megfordultak már külföldön és belföldön egyaránt, és akit a különleges helyek is vonzanak, főleg ha ez a különlegesség egzotikummal is társul, és nem is akárhol, hanem Magyarországon, azon belül is a Bükk lábánál.

Ez a hely, Felsőtárkány, az élmények völgyében a Nyugat – Afrkai hangulatot megtestesítő Hotel Bambara.

Igazán egzotikus kikapcsolódás várja az ide érkező vendégeket, kül és beltéri élmény és wellness medencékkel, barlangfürdővel, szaunákkal, gasztronómiai különlegességekkel.

A 3 hektáros ősfás erdei területen található Grio faluban 7 luxus kunyhó a meghitt pihenésre, és teljes relaxációra vágyóknak is aktív kikapcsolódást biztosít a Bambara.

Családok, gyermekeikkel együtt fedezhetik fel a természet értékeit, legyen szó a hatalmas ősfás terület felfedezéséről, a majomvárosról, vagy a Hotel átriumában lakó cuki szurikáta családról. A ház kabala szurikátája, Bizsu csal mosolyt az itt tartózkodó gyermekek arcára nap mint nap.

Aki egy kis izgalomra vágyik, az felfedezheti a hatalmas labirintust, melyet az erdő ölel körbe, a Rejtélypark teszi a pihenést vadregényes családi kalanddá, ahol törpe kenguruk varázsolják el a gyermekeket és felnőtteket.

A Bambara szinte ámulatba ejtő építészeti remek a Bükk lábánál, az embernek itt tartózkodása alatt olyan érzése támad, mintha nem is itthon lenne. A Hotel szobáinak stílusjegyei hűen tükrözik a Mali architektúra elemeit, a festett fali dekorációival, barna-fekete-bézs színvilágával, a fák, vesszők, agyag edények mind mind hangsúlyosabbá téve ezt.

Minden, és mindenki a Bambarában az aktív családi kikapcsolódás élményét szolgálja. A Száhel wellness részleg azon szülőknek ideális, akik picit szeretnének kiszakadni a mindennapi rutinból, így a gyerekmentes wellness rész minden pihenésre vágyó szülőnek a tökéletes választás, és persze a csemete sem unatkozik ez idő alatt, a kicsiket gyermekmedence, játszószoba, gyermek animáció, bel és kültéri program várja, animátorral.

Megkóstoltuk a San Toro és Csillag étterem különleges, finom étel kínálatát, a bőséges vacsora, és reggeli mellett, napközben ízletes, pazar ebéd várt ránk. Míg a reggeli és vacsora az ugyancsak különleges Afrikai hangulatú étteremben került felszolgálásra, addig az ebédünk Mali Beach-en, a medence parton, a napernyők hűs árnyékában, exotikus hangulatot idéző színes koktélok társaságában. 

A táj, Felsőtárkány szépsége önmagáért beszél. Így aki az aktív túrázásnak is szentel időt, az tehet egy hatalmas sétát a közeli erdőben, a Szikla-forrás és Tó körül, vagy megtekintheti a Bükki Nemzeti Park Nyugati Kapu Látogatóközpontot és vonatozhat egy jót a Felsőtárkányi Erdei Vasúttal. 

A Woman Power Project csapatával igazán pihentető napokat tudhatunk magunk mögött.
A Hotel Bambara, Afrika varázsa téged is vár!

Köszönjük a vendégszeretetet!  Visszajövünk!

www.hotelbambara.hu

Fotó: saját (PR)

@womanpowerproject

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4515814184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása