Az illatos ruhák titka a LENOR-tól...
2020. június 24. írta: persica

Az illatos ruhák titka a LENOR-tól...

A mai háztartásokban, pláne ahol nagy a család, szinte heti 2-3 alkalommal is sok sok ruha kerül kimosásra.

Édesanyaként nekem nagyon fontos a minőségi mosás, fontosnak tartom, hogy a ruháink hosszan tartó, finom friss illatúak legyenek a mosást követően is, hogy a szekrénybe eltéve, ha hetek múlva is kerülnek elő, egy pihe-puha tavaszi virág illattal átszőtt ruhákba bújhassunk bele.

A Lenor textilöblítői és mosókapszuláiban megtaláltam azt a tökéletes párost, ami a mosás kapcsán nekem fontos.

Ennek a kettősnek köszönhetően a Lenor mosókapszulák továbbfejlesztett formulájának hatására a ruháink, és az ágyneműink is tiszták, frissek, puhák maradnak.

A mosószer a textilek színtartására, és a szövetek védelmére is „figyel” ,hogy sokáig hordhassuk kedvenc ruha darabjainkat, vagy bújjunk bele a friss „ropogós” ágyneműbe.

És aki annyira szeret vasalni mint én, annak még egy jó hír, hogy a Lenor illatpárosokkal történő mosás után, a vasalás is könnyebb, a textília gyűrődés mentesebb lesz.

Nem marad más, csak a finom friss illat, melyet az egész család élvez a mosások után…  

3 Lenor illatpárossal kényeztetheted ruháidat mosáskor:           

Lenor Spring Awakening: A Lenor Spring mosószerek és öblítők használatával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illatának öle­lésébe burkolózhat. Felemelő és üdítő élményt kínál, amelytől felélénkülve és felfrissülve érezhetjük magunkat a különleges napokon és a mindennapi rutinok közepette is.  

Amethyst és Floral Bouquet: titokzatos illatkoktél frissítő bergamotból, törékeny, éteri fréziából és ragyogó jázminból. A háttérben érezhető, megnyugtató illatjegyek bársonyos melegségbe burkolnak, amitől magabiztosnak és kellemesen fogod magad érezni egésznap. A Lenor Amethyst és a Floral Bouquet egy kifejezetten érdekes illatkombinációt eredményez, egyedit, mint a valódi ametiszt. 

Lenor Gold Orchid: kísértésbe ejtő vaníliát tartalmaz, ami a testet és az elmét egyaránt megnyugtatja. A mimóza, a méz, a rózsa és a lédús őszibarack jegyeit is magán viselő Lenor Gold Orchid illata érzéki élményt nyújt. 

Manapság már minden háztartásban hiperszuper mosógépek szolgálják ki a háziasszonyokat, de most elárulok néhány érdekességet is:  

A 18-65 éves lakosság jelentős része, 86%-a szokott mosni a mosás frekvenciája nagyban függ a háztartásmérettől, minél nagyobb számú egy háztartás annál jellemzőbb, hogy egy héten többször is szükséges mosni. A koronavírus és a fokozott higiéniai elvárások a mosási szokásokat nem alakították át jelentősen, különösen azoknál nem, akik egyedül élnek. 

Mosás során a mosószer mellett az öblítő is egy esszenciális terméknek tűnik, közel 80%-a azoknak, akik szoktak mosni, minden alkalommal használ öblítőt és kevesen vannak azok, akik mellőzik az öblítőhasználatot. Az öblítő elsődleges funkciója a használok szerint az illatosítás, ez az elsődleges ok, ami miatt mosás során ez is kerül a mosógépbe.  

A ruha illata – hiszen magunkon viseljük – szinte mindenki számára fontos, a 18-65 éves lakosság 60%-a számára pedig kiemelten. Bár a ruha illata fontos, az illatok tartósságáról már megoszlanak a vélemények – a többség csak maximum 1-2 napig érzi illatosnak a kimosott ruhákat. Azok, akik számára kiemelten fontos a ruha illata vagy jobban odafigyelnek erre vagy pedig inkább találtak olyan megoldást, amely ezt elősegíti, de körükben magasabb azok aránya, akik akár egy hétig is vagy még tovább illatosnak érzik a ruhákat.  

Tudtad, hogy vannak Illatok, amelyek hatással vannak ránk?  

Az, ha a mosószer és az öblítő nem harmonizál(na) egymással, zavaró tud lenni, a célcsoport 64%-a számára probléma lenne, ha emiatt nem lenne kellemes illatú a ruha.

Kifejezetten olyan mosószer-öblítő párosításról, amelyek úgy lettek kifejlesztve, hogy illatuk harmonizáljon, a lakosság fele hallott, és azok negyede használt már ilyet, akik szoktak mosni.  

Egy-egy illat akár megédesíthet, de el is ronthat egy hangulatot, napot – a lakosság 64%-a számolt be arról, hogy vannak olyan illatok, amelyek hatnak az érzéseikre, hangulatukra, mindennapjaikra – leginkább a komfortérzethez kapcsolódóan; vannak olyan illatok, amelyektől komfortosabban érzi magát az ember.  

Próbáld ki te is a Lenor tökéletes párosait az ágyneműid és ruháid mosásához, a termékeket már megtalálod az üzletláncok polcain. 

A termékeket minden esetben a gyermekektől távol kell tartani! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5415913270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása