15+1 Biztonságos aktív program Budapesten a járvány után
2020. június 27. írta: persica

15+1 Biztonságos aktív program Budapesten a járvány után

Ahogy egy ország (és egy világ) emelkedik ki hosszú hónapok után házaik, lakásaik és szobáik fogságából komoly lehet a kísértés, hogy fejest ugorjunk az első adandó programlehetőségbe. Azonban a felejthetetlen kalandoknál se feledkezzük meg egy fontos tényezőről: a biztonságról.  Ezt figyelembevéve állítottuk össze listánkat a legizgalmasabb, legkalandosabb, biztonságos budapesti programokról, amit a koronavírus járvány lecsengésekor igénybe vehettek.

Parkok, kertek, kültéri helyszínek

Ha szeretsz két lábbal a földön járni, Budapest parkjai tökéletes úticélul szolgálnak az aktív időtöltésre.  A Margitsziget tárt karokkal várja a futókat, kerékpárosokat, jógát, harcművészeteket és bármilyen más sporttevékenységet gyakorlókat. A Városligetben tökéletes családi programokra találhatsz az állatkerttől, az újonnan megnyitott csónakázótóig. Aki pedig némi keleti békére vágyik a város zajában, annak Zugló hosszú évek múltán ismét megnyílt Japánkertje biztosít meghitt menedéket.

INDOOR Minigolf a belváros szívében

Fergeteges újra- nyitási héttel, kedvezményekkel, ajándékokkal készülnek és fokozott elővigyázatossággal várják kalandorainkat. Korlátozott létszámmal, kézfertőtlenítési lehetőségekkel és minden használat után fertőtlenített golfütőkkel és golflabdákkal gondoskodnak biztonságról. Az óvatosság mellett ne feledkezzünk meg az INDOOR legfőbb vonzzerejéről sem: a felhőtlen szórakozásról. Az UV- MiniGolf központ három különleges világba kalauzol minden vendéget a Galaxis, az Elvarázsolt erdő és Horror termeken át. Gyűjtsd össze barátaidat, vagy érkezz családoddal, kis létszámú csoportokban és élvezz egy biztonságos és felejthetetlen golfélményt kiröppenve kalitkádból.

Autósmozik

Cikkünk megjelenéséig a mozik és színházak újranyitása sajnos továbbra is a levegőben lóg, de ne keseredj el! Ha közösségi filmélményre és nagyvászonra vágysz, nincs minden elveszve. Mozizz a friss levegőn! Budapest szerte több helyszínen nyílnak autósmozik, az Árkád jóvoltából pedig végre kipróbálhatod (vagy újra átélheted) a ’60-as évek kedvenc divatját!

Kerékpározás Budapesten

A frissen megnyíló város a kétkerekű kalandok szerelmesei számára is lehetőségek láncolataival kecsegtet. Élvezd ki a lassan ébredező Budapest előnyeit! Mielőtt visszaállna az autós forgalom a járvány előtti állapotra, a bicikliseké a város. Szerencsére a főváros nem szűkölködik bringautakban, így testmozgás közben újra felfedezheted kedvenc környékeidet biciklinyerged kényelmében. Néhány remek kerékpárút:

Szabadulószobák

Testi és szellemi aktivitás egy fedél alatt? Budapest méltán népszerű szabadulós játékai pontosan ezt kínálják. Szedd össze barátaidat, vagy kerekedjetek fel a családdal és ugorjatok fejest a varázslók világába, titkos laboratóriumokba, a félelmetes kastélyok, vagy a megoldhatatlannak tűnő rejtélyek birodalmába! A sorban újranyitó szabadulószobák tökéletes első lépések lehetnek a karantén szűkéből a nagyvilágba. Néhány kedvenc szabadulószobáink közül: AROOM, Paniq Szoba, Exit the Room

+1: Az apró kalandoroknak: MiniPolisz

Nem minden kaland érkezik nagy kivitelben! A kisgyermekes családok számára különösen szűkösek a lehetőségek programok szempontjából az újranyitás idejében. A Minipolisz is megnyitja nagy kapuit apró közönsége előtt júniusban, tele kalandok sokságával. Egy hely, ahol te is felnőtt lehetsz. Autószerelő, állatorvos, tűzoltó vagy rendőr, a MiniPoliszban minden poronty egy csettintésre válhat azzá, aki lenni szeretne.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1415971324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása