A Japán nők négy lépéses szépség rituáléja a Hada Labo Tokyo-tól.
2020. június 27. írta: persica

A Japán nők négy lépéses szépség rituáléja a Hada Labo Tokyo-tól.

Japán első számú arcápolási termékcsaládjától.

4 lépéses arcápolási rituálé, Japán legkeresettebb arcápolási és kozmetikum márkájától, mostmár számodra is elérhető.

2 termékvonalának köszönhetően, megtalálhatod a bőrödnek legmegfelelőbb termékcsaládot. 

A White Line egy minden korosztálynak megfelelő, általános vonal, mely minden korosztály számára megfelelő választás. Mélyhidratáló krémek speciális Szuper Hialuronsav tartalommal. 

A Red Line pedig egy 40 év feletti korosztálynak szánt termékvonal, a 40 év felettiek arcbőrére lett kifejlesztve. Szuper Hialuronsav tartalma mellett kollagénnel, retinollal, valamint tetrapeptide-5-tel segíti a bőr fiatalodását. 

Bizton állíthatom, hogy nem véletlenül No.1 Japánban 

Kezdjük is el a 4 lépéses arcápolási rituálét!

Megmutatom nektek, én mely termékeket használtam az arcomra, a 4 lépéses arcápolási rituálé során az anti-aging hatás érdekében a 40 év feletti korosztálynak a két termékvonal kombinálását javaslom. Az Anti-Aging termékek a második és a negyedik lépéseknél használhatóak, így bőröd megkapja mindazt a szükséges ápolást, melytől fiatalos, és ragyogó lesz.

Első lépés: a TISZTÍTÁS. Hydrating Cleanser all-in-one:
Hada Labo arctisztító hidratáló krém a négy lépéses Japán arcápolási rituálé első lépéséhez, a tisztításhoz.
Tökéletesen tisztává, hidratáltá és selymesen puhává varázsolja a bőrt. A lágy krém vízzel érintkezve krémes habbá válik és állagának köszönhetően mélyre hatolva tisztítja a rétegeket. A Hydrating Cleanser a white line termékvonalhoz tartozó krém, ami hidratáló és tisztító hatású, aminosavakat és Szuper Hialuronsavat tartalmaz.

Második lépés: a HIDRATÁLÁS. Anti-Aging Super Hydrator:
Egy szuper hidratáló gél hyaluron savval rendszeres használatra. Sminkre helyezhető lágy gél. Lassítja a bőröregedést. Az Anti-Aging Super Hydrator krém, Kollagénnel, Retionnal és Szuper Hialuronsavval tökéletes hidratáló hatást ér el az arcbőrödön.

Harmadik lépés: a HIDRATÁCIÓ ELNYÚJTÁSA: Water Serum: LOCK-IN-MOIST:  Hidratáló formula. Könnyen felszívódó, fiatalító hatású krém, Anti-Aging formulával, rendszeres használatra. A Lock-in-Moist formula tartalmának köszönhetően megköti a vizet a bőrben. A célja, hogy elnyújtsuk a bőr hidratációját, ehhez ismét egy White Line terméket használtam, a Lock-in-Moist Water Serumot, mely szintén szuper Hialuronsav tartalommal rendelkezik.

Negyedik lépés: TELJESKÖRŰ ARCÁPOLÁS:

Végül pedig egy újabb Red-Line termék biztosítja az utolsó fázist, a teljeskörű arcápolást kollagén, retinol és szuper hialuronsav tartalommal. Ideálisan lágy, nedvesítő és bőrpuhító krém. Hatékony ránc elleni hidratáló krém nappali használatra. Megerősítik és rugalmasabbá teszik bőröd a selymesen puha hatás elérése érdekében. Az egyik Japán titok a ráncmentes bőrért.

Te is tapasztald meg a Japán nők ragyogó bőrének titkát a @hadalabotokyo_hungary termékeivel. A DM Magyarország üzleteiben és a www.hadalabotokyo.hu weboldalon megtalálod a termékcsaládot! 

Júni 15- júni 28 között, 15% kedvezményt adnak az összes termékre és minden megrendelt termék után egy arcmaszkot kapsz ajándékba.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3515970610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása