Megjelent - Élj kreatívan!
2020. július 07. írta: persica

Megjelent - Élj kreatívan!

Önmegvalósítás és problémamegoldás a mindennapokban 

Miképpen oldhatunk meg alkotó módon váratlan helyzeteket? Hogyan aknázzuk ki, ha több minden érdekel bennünket? Miként láthatunk a problémákban lehetőséget, és meríthetünk a kudarcból ihletet? Hogyan lehetünk hatással másokra az ötleteinkkel? Hogyan találhatunk rá a szabad, egyedi és elégedett önmagunkra? Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad a kommunikációs szakember, Szlafkai Éva Élj kreatívan! című most megjelenő könyve, amely mind tartalmában, mind látványában igazán rendhagyó a magyar piacon.

A kreatív szemléletmód kinyitja az ajtókat – segít szembenézni a kihívásokkal, rugalmasabban megoldani a problémákat, a saját utadat járni, megragadni a lehetőségeket, hatással lenni másokra, szabadnak, egyedinek érezni magad és kiteljesíteni az életedet. Egyszerűen felvillanyoz!A jó hír az, hogy ez a kíváncsi hozzáállás mindannyiunkban fellelhető és fejleszthető.

A HVG Könyvek gondozásában június 25-én megjelent Élj kreatívan! című könyvben nemzetközileg elismert szakértők, hasznos módszerek, inspiráló történetek és elgondolkodtató kérdések segítenek kreatív énünk fejlesztésében, valamint hazai szakemberek osztják meg nézeteiket kreativitásról, szabadságról, alkotásról, sikerről, hibákról és motivációról. A kötetben ismertetett módszerekhez a szerző gondolatébresztő, interaktív feladatokat is összeállított, hogy felszabadíthassuk kreatív erőforrásainkat. A feladatokhoz készült egy munkafüzet is, amely ingyenes letölthető a www.eljkreativan.hu weboldalról.

A könyv köré épült rendszer egyik része csak a munkafüzet. Szerdánként a Szikra - Kreatív Nézőpont podcast adásaiban 20 rendhagyó kérdés mentén láthatunk rá más perspektívából az életünkre, illetve részt vehetünk a július 13-án induló 6 hetes Élj kreatívan! kihívás programban is.

Részletek: www.eljkreativan.hu

A szerző: Szlafkai Éva

Kreatív szakember, kommunikációs tanácsadó, újságíró, blogger, marketinges, vállalkozó, közgazdász. Igazából szabadúszó, aki kíváncsi. Közel 12 éve dolgozik a marketing különféle területein, és főként online tartalmakkal foglalkozik. A Szikra magazinblog @365letszikra alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, továbbá a HVG Kiadó szakmai partnere. “Küldetésemnek tartom a kreatív szemléletmód népszerűsítését. Ezt célozta az elmúlt években több száz cikk, számos előadás, beszélgetés, különféle projekt, és most ez a könyv, valamint a hozzá kapcsolódó komplex program.”

Fotó: Pakó Petra

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5915987052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása