Nyári illat és beauty újdonságok
2020. július 07. írta: persica

Nyári illat és beauty újdonságok

TRUSSARDI DONNA PINK MARINA / ELIZABETH ARDEN WHITE TEA MANDARIN BLOSSOM / IROHA NATURE

TRUSSARDI DONNA PINK MARINA EDT 

Az új női Trussardi illatot a Toszkán sziget, az Isola d’Elba ihlette, mely szorosan kötődik a Trussardi családhoz. A család minden nyarat itt töltött, az illat így magában hordozza ezeket a régre visszanyúló családi emlékeket: a nyári meleg, a tenger hűs illata, a boldog pillanatok elevenednek meg benne. A Trussardi Donna Pink Marina EDT feleleveníti a tengerpart mellett töltött önfeledt nyári napokat. A fejjegyben a rózsaszín grapefruit ragyogása és a vidám citrom élénksége keveredik a dinnye sorbet ellenállhatatlan aromájával. A szívjegyben a tengeri nárcisz virágos üdeségét a neroli gazdagítja, miközben a tengeri só akkordja üdeséget és könnyedséget kölcsönöz az illatnak. Végül az alapjegyben a krémes szantálfa érzéki karaktere öleli körbe a pacsuli és a cédrusfa jellegzetes aromáit, ezzel létrehozva egy gyengéd, mégis igazán különleges alkotást.

Elérhető: Douglas, Marionnaud, Müller Parfümériákban

ELIZABETH ARDEN WHITE TEA MANDARIN BLOSSOM EDT

A napfény érintése a bőrön, a frissen mosott takaró illata, egy jó könyv, az első korty a friss gőzölgő teából az élet apró örömei, melyek a meghitt pillanatokat adják az életünknek. Az Elizabeth Arden márka White Tea kollekciója idén egy új taggal bővül, amely olyan nők számára készült, akik szeretnek a pillanatnak élni; bemutatkozik a legújabb kreáció a White Tea Mandarin Blossom.

Egy vibráló, élénken ragyogó, virágos illat, hosszan tartó puhasággal, mely minden lépésednél energiával tölt fel. A White Tea Mandarin Blossom az ünnep pillanatát eleveníti meg. Fejjegyében a gazdag citrusok, szívjegyében a fehér tea, a narancsvirág és a jázmin aromái emelkednek ki, végül az alapjegyben a pézsma és az ámbra teszi lággyá az illatot. Meleg érzékiség egy leheletnyi frissességgel.

Elérhető: Kizárólag a Douglas Parfümériákban

IROHA NATURE

Nagy örömmel mutatjuk be legújabb bőrápolási márkánkat, az Iroha Nature-t, amely forradalmasította Európában is a fátyolmaszkok népszerűségét. Az Iroha Nature fátyolmaszkok intenzív hidratáló kezelést biztosítanak és minden bőrproblémára megfelelő megoldást nyújtanak. Elég pusztán 15 percig fennhagyni a bőrön, így otthonunk

kényelmében, professzionális arcápolási kezelést kaphatunk. A természetes, többségében vegán alapanyagok felhasználásával készült Iroha Nature bőrápoló termékek parabénmentesek és nem tesztelték őket állatokon.

Az Iroha Nature kínálatában megtalálhatóak az arcra való fátyolmaszkok mellett a kézmaszkok, lábmaszkok és egyéb innovatív arcápolási termékek. Trenddiktáló termékeinek egyik legújabb vonala a Her[b] Cannabis termékcsalád, amely a kannabisz növényből kinyert Cannabis sativa magolajnak köszönhetően intenzív ápolást nyújt a normál és száraz bőrnek egyaránt.

Elérhető: Douglas, Marionnaud, Müller Parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1415987168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása