Újragondoltak egy romantikus birtokot...
2020. július 10. írta: persica

Újragondoltak egy romantikus birtokot...

HERCEGASSZONY BIRTOK - MEZŐTÚR

2017 és 2020 között szinte hónapra pontosan 3 év telt el, ennyi idő után jártam újra Mezőtúron, ezen a meseszép helyen, a Túrtői holtág mentén elhelyezkedő Hercegasszony Birtokon…

Mondanom sem kell, hogy a bírtok szépségében az évek csak jót tettek, hatalmas, 2 hektáros parkja ragyog a szebbnél szebb rózsáktól és virágoktól, az árnyékot vető ősfáktól, a bírtok maga, meg mesebeli pompájában tündököl.

Most a Woman Power Project csapatával, élményekkel, gasztronómiai finomságokkal, kikapcsolódással, rengeteg nevetéssel fűszerezett napokat töltöttük itt.

Már érkezésünkkor a bájos Iréne Bisztro kiváló szakácsai által megálmodott gasztronómiai finomságok vártak bennünket, és az asztalunkra került reggeli-ebéd-vacsora szinte mennyei volt. Különlegessége a Bisztrónak, hogy a helyi termelők friss alapanyagai kerülnek a vendégek tányérjaira. A "mosolygós jóllakottság" érzése szinte fogalommá vált...

Aki ide látogat az nyugodtan készüljön fel, egy olyan idilli környezetre, amit nem sok hely mondhat el magáénak.

Pihenés, harapni valóan friss levegő, a víz közelsége, finom ételek, mind mind az ide érkező vendégek nyugalmát szolgálja, a személyzet kedvessége minden ide érkező álma!

A rendszeres sportokról sem kell itt sem lemondani, én például kihasználva a friss reggeli hűs levegőt, futottam egy jót a Birtok felé vezető úton, de a SUP nyújtotta szenvedélyemnek is hódolhattam, és persze az úszást sem hagytam ki. A fürdést nem csak a Túrtői holtágban a természet ölelésében teheted meg, hanem a Birtokhoz tartozó szuper Wellness részlegben is, ahol medence, pezsgőfürdő és szauna is vár rád, és ha mindez nem volt elég, akkor még kerékpárra is pattanhatsz és tekerhetsz egy hatalmasat a Birtok körül, a környező helyeken.

A gyermekeknek kialakított játszótéren a kicsik is hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek, mindeközben a család kényelmesen pihenhet a fák törzseire kifeszített nyugágyakban is.

Ahol mindenki Hercegnek és Hercegnőnek érezheti magát, az a hely csak nyugalmat, meghittséget, romantikát, és szépséget áraszthat magából. 

Mezőtúr határában elhelyezkedő Hercegasszony Birtok története magában hordozza a mai napig azt a romantikát, melyet a Kastély egykori tulajdonosa, Lelbach Irén, Habsburg Albrecht főherceg felesége megteremtett. Az 1878 körül épült neobarokk kastély, a Túrtői holtág mentén, az ő irányítása alatt vált igazi paradicsommá. 

Most már téged is vár, hogy felfedezd! 

www.hercegasszony.hu

Fotó: saját (PR)

Szobafoglalás: https://hercegasszony.hu/kapcsolat

Iréne Bisztro / Étterem: etterem@hercegasszony.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1915993572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása