Grillparty kültéren és beltéren?
2020. július 17. írta: persica

Grillparty kültéren és beltéren?

Miként lehetséges ez?

Megsúgom a titkot! A George Foreman Grill, mely már több mint 10 éve a világ vezető Grill márkája, egy olyan fantasztikus álló Grillt forgalmaz, mely kertben, teraszon, erkélyen és beltéren is használható, hogy a családod, a baráti társaságod elkápráztasd a grillezéssel készített ínycsiklandozó ételeiddel. 

Ilyen egyszerűen, egészségeset és ízleteset főzni ma már nem okozhat gondot, mi kipróbáltuk a Grillt a szabad ég alatt, az erkélyen, de mikor kicsit hűvösebbre fordult az idő, akkor bent a konyhában rendeztünk Grillpartyt a család örömére.

Grill mániánk lett, és amit háziasszonyként megtapasztalhattam a Grillünk kapcsán, azok nagyon fontos dolgok, mert ugye ki szeret mosogatni egy több főt számláló ebéd, vagy vacsora után, hiába a remek mosogatógép, vannak bizony olyan edények, tányérok, melyek nem férnek be a gépbe.

Ezért a  mosogatásnak kell alávetnünk ezeket, a grill egyszerűen levehető sütő lapja, a tapadásmentes bevonatának köszönhetően könnyen tisztítható, én papír törlővel áttörlöm, majd puha szivaccsal letakarítom és a szárazra törlés után mehet is vissza méltó helyére. 

A tapadásmentes bevonattal ellátott grill lapot úgy tervezték meg, hogy a felesleges zsiradék elvezethető legyen egy külön csepegtetőtálcára ez által akár 42%*-kal csökkenti az ételek zsírtartalmát. A kicsúsztatható pánt segítségével grillezhetünk vastagabb húsokat vagy süthetünk akár melegszendvicset is.

Próbáld ki te is a George Foreman Grill készülékek valamelyikét és készíts finomságokat az oldalon található szuper receptek közül:

https://hu.georgeforemangrills.com/receptek 

Ilyen fantasztikus bel és kültéri George Foreman Grill mellett egész évben élvezheti a család a grillezés nyújtotta finom falatokat.

Érdekességként írom, hogy aki nem tudja ki a Grill névadója, annak azt is elárulom, hogy a nehézsúlyú élő legenda: George Foreman. A korábbi többszörös világelső Big George ahogy hívni szokták. És ha megnézzük ez a grill ugyan olyan erős, strapa bíró mint a nevét viselő sportember. 

http://www.russellhobbs.shop.hu/george-foreman-grill 

Grillezz te is, játssz és nyerj:

VÁSÁROLJ BÁRMILYEN GEORGE FOREMAN GRILLT ES REGISZTRÁLJ A HETI NYEREMÉNYEKÉRT ÉS A FŐDIJÉRT. HETENTE 5 DB (ÖSSZESEN 65 DB) RUSSELL HOBBS ELEKTROMOS SÓ ÉS BORSTÖRŐ KERÜL KISORSOLÁSRA. A FŐDÍJ: 200.000 FT ÉRTÉKŰ RUSSELL HOBBS AJÁNDÉKCSOMAG!
Regisztráció: https://www.gf-nyeremeny.hu
(A játék 08.30-ig tart)

@georgeforemangrillhu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4316012498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása