Good Girl Fantastic Pink
2020. augusztus 19. írta: persica

Good Girl Fantastic Pink

Elő az űrhajós ruhával! A Good Girl Fantastic Pink a Holdra indul, s nem más ő, mint a legújabb Carolina Herrera gyűjtői kiadás haladó gondolkodású hősnője. A tűsarkú cipőt formázó illatüvegbe rejtett ikonikus illat ellenállhatatlan vonzerejével visszatér ebben a szezonban, káprázatos, csillámos pink dizájnnal az illatüvegen és a kartondobozon, hogy meghódítsa a galaxist. Carolina A. Herrera, az Illatház kreatív igazgatója lelkesedéssel telve nyilatkozott az új, csillagként tündöklő illatról: „illathagyományok és elegancia a modern élet kihívásai és a technológia előnyei tükrében”.

Az új kiadás űrbéli kalandra csábít, humorosan alátámasztva az elgondolást, hogy egy illat több történetet is elmesélhet. A Good Girl Carolina Herrera luxusról alkotott vízióját testesíti meg. Az új kiadás újabb, váratlan jelentésrétegekkel gazdagítja az illatot: esztétikailag szeszélyes, a kategória határait feszegető, és hihetetlenül menő.

Az illat - amely utánozhatatlan fehér jázmin és tubarózsa csokor, valamint bársonyos mandula találkozása, ellenpólusai pedig a sötét árnyalatú babfélék, tonka, kávé és kakaó - visszatér ebben a szezonban, és a Carolina Herrera márkára jellemző szikrázó életöröm eleganciája hatja át. 

Szikrázó energiájával a Good Girl Fantastic Pink egy holdbéli álmot varázsol elénk rózsaszín kivitelben. Olyan, mint egy szuperhősnő, aki bármely akadályt legyőz. 

Kívül-belül ellentétek harmóniája jellemezi az új gyűjtői kiadást; meggyőző kettőség, amely most a teljes női spektrumot felöleli - a legpinkebb nőiességtől a csillámos excentricitásáig. Miközben a zseniális illat permete szikrázva szétszóródik a levegőben, a csillámokkal borított pink tűsarkú cipő a nőiesség hangsúlyos szimbólumaként áll előttünk, és sugárzik belőle a márkára jellemző innováció iránti szenvedély.

A Quentin Jones rendezte kampányban a Good Girl-t tökéletesen megtestesítő Karlie Kloss szupermodell galaktikus kalandra készül. Utazás egy rakétán, majd leszállás a Holdra.  Jones káprázatos retro-futurisztikus reklámfilmje a Good Girl Fantastic Pink történetét meséli el.

Meglepő utazás a Hold meghódítására, ahol minden érdem a Good Girl-t illeti.

„Az illat új értelmet nyert és elrepít bárhova New-York utcáiról egy kozmikus küldetésre”- nyilatkozta Jones a film kapcsán, amely 60-as évek izgalmas esztétikáját retro űrkorszaki hangulatvilággal ötvözi. Az új gyűjtői kiadással #GoodGirlCarolinaHerrera túlmutat időn és téren, és mindig bátran szembenéz a kihívásokkal; hiszen Good Girl Fantastic Pink már birtokba vette a Holdat és ez még csak a kezdet!

A Carolina Herrera nemzetközi Divat és Illatház, amelyet időtlen eleganciája és kifinomult fesztelensége tett nemzetközileg elismertté. Az 1981-ben Carolina Herrera által megalapított, saját nevét viselő márka női, férfi és gyermek készruhákat és kiegészítőket kínál, valamint menyasszonyi ruhákat és parfümöket.

1988-ban kezdődött meg a márka kalandos utazása az illatok világába az első parfüm piacra dobásával. 1997-ben Carolina Herrera lánya, Carolina A. Herrera csatlakozott a Carolina Herrera Illatházhoz kreatív igazgatóként, ezt követően a portfólió több mint 20 illatra bővült és világszerte több mint 100 országra kiterjedt az értékesítés. 

A Carolina Herrera Divat- és Illatház három márkát takar, mindegyik saját, egyedi karakterrel bír. A Carolina Herrera New York a mindig kifogástalan és szofisztikált Upper East Side nők stílusát tükrözi. A CH Carolina Herrera a könnyed luxussal jellemezhető külvárosi (uptown) életstílust jeleníti meg, amely szorosan kapcsolódik a márkára jellemző életöröm igenléshez.  A 212 Carolina Herrera pedig a lezserebb és sikkes életstílus mellett voksol, amely a felső tízezer fiatal generációjának sajátja, akik a külvárosban vagy a pezsgő belvárosban élnek. A divat- és illatkollekció egyaránt könnyed kifinomultságot sugároz, amely az alapító, Carolina Herrera ikonikus stílusának egyik fő ismertetőjegye.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr616169996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása